Minciuna are picioare scurte

Minciuna are picioare scurte

759
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Minciuna exista din vremuri stravechi si chiar daca ea a fost vazuta mereu ca un lucru rau ce trebuie evitata cu orice pret, eu consider ca aceasta face parte din natura omului. A nu minti, e ca si cum i-ai cere cuiva sa nu mai fie om, sa fie perfect, sa fie o masinarie…dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa existe niste limite.
Din pacate am observat destul de multi fani ai FC U Craiova care mint in mediul online in ceea ce priveste situatia de la CS Universitatea Craiova. De luni de zile tot dau termene ca in doua luni, intr-o luna, in doua saptamani etc. CS Universitatea Craiova va fi dezafiliata/desfiintata de catre TAS/CAS ( Tribunal Arbitral du Sport/Court of Arbitration for Sport). Desi am incercat fara nici un rezultat sa-i facem sa inteleaga ca nu exista nici un proces pornit impotriva CS Universitatea Craiova, am decis in final sa luam legatura cu forul respectiv, pentru a incheia aceasta poveste. Mai jos aveti atasat raspunsul primit de la secretariatul CAS.



Sunt sigur ca si dupa aceasta dovada, unii o sa continue sa dezinformeze, sa spere ca TAS va distruge CS Universitatea Craiova. Pana la urma, se va confirma din nou proverbul „cine se aseamana se aduna”…nu poti sa ramai langa groparul fotbalului oltenesc, cel mai mare mincinos si sa nu imprumuti ceva din caracterul si obiceiurile lui. Nu pot sa va spun decat ca minciuna are picioare scurte iar adevarul o va ajunge mereu din urma (cum a fost si in acest caz)
Cat despre Adrian Mititelu, ma astept sa-i dea in judecata pe cei de la TAS/CAS, sau sa le faca plangere la DNA pentru acest email.

Sursa: craiova-maxima.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    932

    nu e adevarat, uite, se vede un pixel albastru…. rusine, dinu patriciu, RUSINE!!!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-07-2013
    Mesaje
    1

    n u s a plans nimeni la tas pentru ca se stia ca nu va fi afiliat acest copil al lui m sandu si lov nascut ,asa cum spunea Aurel Ticleanu , direct la 2 ani.

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2130

    aia de la craiova-maxima.ro sunt niste slugi.. numai tampenii si ineptii sunt pe situl ala..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.