Mititelu: “Comitetul Executiv nu putea să excludă clubul!”

Mititelu: “Comitetul Executiv nu putea să excludă clubul!”

1.029
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea Craiova a emis joi, 19 ianuarie, un comunicat prin care vrea să demonstreze ilegalitatea comisă de Federaţie în cazul dezafilierii clubului.

“FIFA a solicitat expres ca prevederile Art 9.2 si Art 18.2 din Statutul FRF, prin care Comitetul Executiv al FRF putea exclude un club afiliat, si articole care au stat la baza excluderii clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, sa fie eliminate deoarece sunt nelegale si contravin statutului FIFA, numai Adunarea Generala putand exclude un membru, si in niciun caz Comitetul Executiv.

Desi cunosteau aceasta stare de lucru, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si compania, au ascuns acest fapt atat cluburilor cat si membrilor Comitetului Executiv si au hotarat in mod abuziv si fraudulos, fara niciun temei, excluderea Universitatii Craiova.

Mentionam, ca referatul FIFA este semnat de directorul departamentului juridic al FIFA, Marco Villiger”, se arata in comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Dumitru Dragomir este convins ca demersul oficialilor Craiovei va ramane fara rezultat.

“Mititelu este un om care ar trebui sa fie la Socola, nu la Craiova. Mircea Sandu este un om prea destept ca sa greseasca! Ascultati-ma pe mine, hotararea este corecta si in conformitate cu regulamentele si legile tarii.

Nu exista nicio scrisoare. Comitetul Executiv face modificari la statut an de an. Tot ce zice Mititelu e o aberatie. E un schizofrenic. Toate notificarile intra odata cu hotararea comitetului federal.

Mititelu contesta pe toata lumea. Contesta si faptul ca s-a nascut. El nu exista. E un escroc patentat care a pacalit pe toata lumea”, a declarat presedintele Ligii la gsptv. Sursa: Sport.ro

Sursa: radicalindolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.