Mititelu crede că Balaci vroia să pună antrenorul

Mititelu crede că Balaci vroia să pună antrenorul

592
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Adrian Mititelu îl suspectează pe Balaci că ar fi vrut să conducă clubul în calitate de manager – implicit să numească staff-ul, precum şi că este uşor influenţabil.

La Oltenia 3TV, Mititelu a a făcut o declaraţie surprinzătoare: “Ilie mi-a spus că nu crede că ajung banii. Dar nu acesta a fost motivul pentru care s-a retras. Cred că el dorea să-şi numească singur conducerea tehnică, ceea ce nu se putea, deoarece aveam o datorie faţă de Ţicleanu. Asta l-a dezamăgit, faptul că eu am impus persoane în club. În plus, cred că Balaci este influenţat de oameni care nu vor să se facă echipă.

În cadrul emisiunii Premier Sport, de la Oltenia 3TV, Adrian Mititelu a elucidat o parte dintre misterele ce planau asupra noii echipe.

În privinţa organizării clubului, Mititelu va avea în acţionariat o Asociaţie a Suporterilor, Primăria, dacă se doreşte, Consiliul Judeţean, Universitatea din Craiova, şi, firesc, pe actualul patron.

Procentele nu sunt încă ştiute, Mititelu vehiculând doar 25-30% acţiuni pentru Asociaţia Suporterilor. Oricum, procentele sunt mai puţin importante, dat fiind că clubul va fi condus de un Consiliu Director, în care fiecare parte îşi va trimite câte un reprezentant. În total 5, potrivit spuselor actualului patron.

Pe de altă parte, Mititelu a negat pista Sportul Studenţesc: „Nu ne interesează pe noi varianta Sportul. Nu mă bag peste Şiman. Ştiţi cum se spune: ce mie nu-mi place, altuia nu-I face. Cum ar fi să încerc să-i iau lui Şiman jucătorii, după ce Federaţia a făcut acelaşi lucru cu mine. Apoi, să aduc o groază de bucureşteni, ce simt ei pentru Craiova“. În aceste condiţii, cea mai plauzibilă variantă este formarea unei echipe pe filon autohton. Ori din jucătorii tineri olteni, ori prin încercarea de readucere a jucătorilor care au activat la club până la dezafiliere. Ori, bun înţeles, o îmbinare a celor două strategii.

În privinţa antrenorului, Mititelu nu a abandonat pista Ţicleanu. Dar a precizat: „Eu nu duc lipsă de soluţii. Dar numirile iniţiale le-am făcut pentru Balaci şi Ţicleanu, care au fost mereu alături de echipă“. Varianta care pare plauzibilă în ultima perioadă este Craioveanu – Stângă – Gane.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.