Mititelu judecat pentru transferul lui Costea

Mititelu judecat pentru transferul lui Costea

12.374
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Dosarul în care Adrian Mititelu este acuzat că l-a vândut pe Mihai Costea la Steaua, deși era sub sechestrul Fiscului ajunge în instanță. Procurorii DNA Craiova în acuză pe finanțatorul FC Universitatea Craiova de evaziune fiscală și înșelăciune. Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sechestru pe data de 31 ianuarie 2011 pe drepturile federative de joc a 39 de jucători de fotbal ai clubului FC Universitatea Craiova care avea datorii la stat de 9.906.095 de lei.  Anchetatorii au stabilit că Mititelu l-a vândut pe Mihai Costea la Steaua București fără să anunțe ANAF cu suma de 1,1 milioane de euro.

 

Alături de Mititelu este cercetat și Gigel Preoteasa, secretarul genearal al clubului. Cei doi au formulat cereri de excepție la Tribunalul Dolj , iar instanța a încheiat procedura de cameră preliminară. Magistrații au respins cererile și au dispus începerea judecării dosarului. Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

 

Adrian Mititelu a neagă acuzațiile și spune că este nevinovat. „Sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce priveşte jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucureşti. Foarte important este de reţinut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului în cuantum de 1.000.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma aşa-zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu există nicio faptă penală săvârşită cu ocazia acestor tranzacţii.”, a scris Mititelu pe o rețea de socializare în martie.

 



9 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4122

    MDA TOT OLGUTA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4908

    Ce ai facut ma nene,ma…

  5. #5
  6. #6

    Olga e de vină, nea Adi este un îngeraș. Îl lucrează americanii și rusii.

  7. #7
  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-01-2014
    Mesaje
    9

    Nu se poate asa ceva ! Cum sa intre la bulau Nea Ady ? Olguta a intervenit la Donald Trump

  9. #9

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.