Mititelu: Răspuns la scrisoarea lui Andrici

Mititelu: Răspuns la scrisoarea lui Andrici

358
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,33)

Domnule Andrici,

Dacă v-aţi dorit să investiţi în fotbal, ar fi trebuit să alegeţi calea onestităţii şi a FAIR PLAY-ului.
Un club de fotbal de tradiţie nu poate fi preluat prin furt de identitate, prin copiere, sau prin altfel de abuzuri.
Mircea Sandu şi Federaţia nu pot oferi locuri în Liga a doua, deoarece fotbalul nu este afacerea privată a preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal. Fotbalul, ca şi toate sporturile în general, au fost reglementate de stat într-un cadru de utilitate publică şi norme clare de funcţionare.

Ierarhia în fotbal este precum în viaţă, începem cu grădiniţa şi terminăm cu cele mai avansate studii, ori dumneavoastră v-aţi trezit direct la liceu, ocolind cu bună ştiinţă şi fără pic de demnitate mai ales cei şapte ani de acasă.
Mircea Sandu a comis un grav abuz şi o mare crimă împotriva Universităţii Craiova (pentru asta fiind deja trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie) şi în goana lui disperată de a scăpa de gheara legii a avut nevoie de nişte mercenari pentru a-şi duce crima până la capăt.

Din păcate domnule Andrici, aţi achiesat la un plan diabolic de distrugere a unui club emblematic al sportului românesc.
Chiar dacă nu ştiţi prea multe despre clubul Universitatea Craiova, sunt convins că aţi auzit, pe ici – pe colo, că demnitatea şi onoarea au fost atuurile acestui spirit înainte de numeroasele trofee. Echipa asta a fost iubită în primul rând pentru că nu a îngenuncheat niciodată în faţa sistemului, indiferent care a fost acela. S-a ridicat ca pasărea Phoenix chiar atunci când toţi îi cântau prohodul.

Universitatea Craiova este o stare de spirit pe care nu o veţi putea înţelege niciodată, domnule Andrici, nici dumneavoastră şi nici doamna Olguţa Vasilescu. Acest sentiment nu îl simt decât cei care o iubesc cu adevărat, care au plâns şi s-au bucurat pentru ea.

Eu, unul, am făcut foarte multe erori în fruntea acestui club, însă niciodată nu m-am gândit la altceva decât la binele acestui club. Pentru el am dat totul. Am cheltuit foarte mulţi bani, mult mai mult decât veţi avea dumneavoastră vreodată. Mi-am ipotecat toată averea pentru Universitatea Craiova şi am făcut-o cu inimă deschisă şi aş face-o şi mâine din nou.

Pentru Universitatea Craiova m-am umilit şi m-am implicat şi în campania electorală şi m-am rugat de craioveni să o voteze pe Olguţa Vasilescu pentru a câştiga fotoliul de primar, lucru care s-a şi întâmplat. Pentru Universitatea Craiova am făcut viaţa familiei mele un calvar şi mi-am irosit cei mai frumoşi ani ai vieţii.

Propunerea dumneavoastră e una destul de lipsită de sens, având în vedere că vine după ce aţi făcut atât de mult rău acestui club, dar mai cu seamă înaintea unui meci care nu ar fi trebuit să se joace niciodată.

Din păcate, domnule Andrici, cei care v-au îndemnat sau poate chiar v-au scris textul nu v-au explicat şi că, pentru mine, Universitatea Craiova este atât de valoroasă încât nu poate fi cuantificată în bani şi că, indiferent de cât de multe alte zile grele îmi veţi face, situaţia nu se va schimba.

Jenant este faptul că, din graba de a face rău, aţi semnat un text prin care aţi afirmat că Fotbal Club U Craiova SA are 40 de milioane de euro datorie. Stimate domn, vă faceţi de râs, Fotbal Club U Craiova SA are maxim 4 milioane de euro la FISC şi încă circa 200 de mii de euro la terţi, însă Fotbal Club U Craiova SA are de recuperat de la FRF – LPF, Sandu – Dragomir circa 276 de milioane de euro. Suntem însă conştienţi că instanţa poate să admită o sumă mai mică decât pretenţiile noastre, dar suntem convinşi că va fi una importantă.

De asemenea, Fotbal Club U Craiova SA are de încasat 44 de milioane de euro de la statul român, despăgubiri conform Legii 10/2001. Ce-i drept, aceşti bani intră în discuţie după anul 2017, aşa cum a stabilit Guvernul Ponta în ultima reglementare în domeniu.

Aşa că, stimate domn, diferenţa între activul şi pasivul Fotbal Club U Craiova SA este substanţială în favoarea activului. În acest sens vă rog să încercaţi să verificaţi informaţiile pe care vi le dau trepăduşii de pe lângă dumneavoastră.

Ce este mai grav, domnule Andrici, este că, pe lângă faptul că sunteţi un demagog şi ipocrit, sunteţi şi un mincinos. Cunoaşteţi foarte bine că societăţile la care sunt acţionar deţin în municipiul Craiova amplasamente de 700 de mii de metri pătraţi de teren intravilan, iar acest teren valorează foarte mult, chiar dacă suntem într-o situaţie de criză. Din dorinţa de a mă bloca, de a face rost de bani, mi-aţi blocat cel puţin două tranzacţii imobiliare în valoare de 7 milioane de euro, dumneavoastră şi partenera dumneavoastră, doamna Olguţa Vasilescu. Prin Asociaţia pentru Protecţia Habitatelor Naturale, pe care o controlaţi direct şi indirect, mi-aţi creat litigii artificiale cu privire la dreptul de a construi şi, implicit, al dezvoltării imobiliare pe terenurile pe care le deţin.

Ştiţi foarte bine că, dacă nu mi-aţi fi blocat aceste tranzacţii care fac obiectul unui dosar care se află pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, astăzi Clubul Universitatea Craiova era de zece ori mai bine şi financiar decât clona pe care o deţineţi.

Vă atrag atenţia, domnule Andrici, că deja îmi datoraţi foarte mulţi bani pentru răul pe care mi l-aţi făcut, pentru faptul că îmi folosiţi ilegal investiţia de la stadionul “Ion Oblemenco”, pentru faptul că vă asumaţi istoria, culorile, numele Universităţii Craiova, pentru faptul că aţi batjocorit numele Universitatea Craiova.

Vă promit în mod solemn că veţi plăti într-un mod sau altul toată această notă de plată şi nu veţi scăpa nici în gaură de şarpe.

În încheiere, vă sugerez, domnule Andrici, să vă opriţi de îndată cu abuzurile împotriva Universităţii Craiova şi să înţelegeţi că niciodată nu veţi pune mâna pe acest brand şi că, prin ceea ce faceţi, veţi fi responsabil de evenimente greu de imaginat. Luaţi-vă echipa, mutaţi-o în alt oraş din România, eventual chiar la Mogoşoaia, acolo unde s-a şi înfiinţat. Universitatea Craiova are deja un plan de redresare total, plan care va fi pus în aplicare în această iarnă, iar în cadrul acestui plan nu pot fi incluse persoane care au lovit atât de josnic la temelia acestui club. Păstraţi-vă milionul pentru vremurile grele care vor veni.

Adrian Mititelu

Sursa: www.editie.ro

5 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  877

  Bravo!!!STIINTA E DOAR UNA!!!

 2. #2
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  1983

  tare neica

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   27-11-2009
  Locatie
   Rovine
  Mesaje
  16

  FORTA STIINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Cu sau fara mititelu, STIINTA este F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA

 4. #4
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  558

  Frumoasă poză, dar nu stie Mititelu sa scrie atat de mult si de frumos

 5. #5
  0-day Member
  Data de inscriere
   27-05-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  4

  Dedicatie pentru familia largita Mititelu, o piesa si un mesaj care evoca fidel situatia din curtea lor:
  http://www.youtube.com/watch?v=Z0tGc-zxDY0

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.