Moş Crăciun a fost ajutat de Pavel Badea să ajungă şi la...

Moş Crăciun a fost ajutat de Pavel Badea să ajungă şi la elevii LPS “Petrache Trişcu”

1.178
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Pavel Badea l-a ajutat pe Moş Crăciun să ajungă ieri, 16 decembrie, la elevii claselor primare ale Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”.

„Având un parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv, venim în fiecare an cu cadouri la aceşti copii. (…) Ne-am grăbit un pic pentru că mai sunt trei zile şi iau vacanţă. Suntem extrem de mândri de faptul că ne transmit magia sărbătorilor prin programul artistic pe care îl pregătesc. Ne dorim ca un număr cât mai mare dintre ei să facă sport şi dacă va fi de performanţă să vină la CS Universitatea Craiova”, a declarat Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.10874142_908856809125042_723326281_o

Moş Crăciun le-a dăruit celor mici multe cadouri, iar copiii i-au oferit Moşului un frumos spectacol de colinde.

Pe parcursul evenimentului, atmosfera a fost întreţinută de un grup de colindători alături de care copii au cântat.

Directorul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”, Geri Mitroi, s-a declarat încântat de acţiunea pe care Clubul Sportiv Universitatea Craiova a realizat-o şi i-a mulţumit directorului, Pavel Badea, pentru iniţiativă: „Copiii au fost cuminţi, au avut rezultate bune şi la învăţătură şi la sport, aşa că merită să primească acum de sărbători cadouri. Noi avem 240 de medalii, anul acesta obţinute, de toate secţiile din acest liceu, un an bun, poate unul dintre cei mai buni ani ai Liceului cu Program Sportiv.Pentru 2015, ne dorim cât mai multe rezultate la competiţiile internaţionale, pentru că aşa cum aţi văzut şi în acest an sunt premiaţi sportivii care au rezultate la competiţiile internaţionale, ca atare ne dorim mai multe rezultate la campionatele europene, mondiale, balcanice. Moşul a fost întotdeauna bogat şi mulţumim încă o data domunul director Badea”.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3393

    Badita autai si pe ai tai din Popazalesti.pe cei saraci.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.