S-a terminat calvarul! Alb-vişiniii se întorc din cantonamentul de la Poiana Braşov

S-a terminat calvarul! Alb-vişiniii se întorc din cantonamentul de la Poiana Braşov

463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina a susţinut, în această iarnă, stagiul pregătirii centralizate în staţiunea montană Poiana Braşov.

După zece zile de antrenamente intense prin zăpadă, la temperaturi de -20 de grade, alb-vişiniii se întorc acasă. Programul dur de pregătire a fost axat în principal pe acumulare fizică, antrenamentul de după-amiază fiind de-a dreptul spartan. Dimineaţă, alb-vişiniii susţineau şedinţele tehnico-tactice pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Naţional, condiţiile fiind optime în ciuda ninsorilor căzute.

„Ne-am atins ce ne-am propus”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulţumit de modul în care fotbaliştii aflaţi sub comanda sa au răspuns pregătirii centralizate.

 

„Pregătirea a decurs aşa cum trebuie, pot să spun că ne-am atins ceea ce ne-am propus. Sper ca în campionat să se vadă pregătirea bună pe care am efectuat-o. Au existat ceva mici probleme, Ganea şi Irimescu au acuzat o tendinită uşoară. Meciurile amicale programate au rămas în picioare, sperăm să nu apară schimbări de planuri din cauza vremii”, a declarat principalul grupării alb-vişinii, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina va susţine, miercuri, primul meci de pregătire de la revenirea din cantonament. Alb-vişiniii vor întâlni, în deplasare, satelitul celor de la Dinamo Bucureşti, partida fiind programată a se disputa la baza sportivă de la Izvorani.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.