SCM U Craiova întâlneşte pe BCMU Piteşti la baschet, în Polivalenta din...

SCM U Craiova întâlneşte pe BCMU Piteşti la baschet, în Polivalenta din Craiova

1.425
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Sala Polivalentă din Craiova găzduieşte în această seară, de la ora 19.45, partida dintre SCM U Craiova şi BCMU Piteşti, meci care contează în Liga Naţională de Baschet.

După o perioadă dificilă, în care băieţii lui Milan Nisic nu s-au regăsit pe teren, provocând nemulţumire printre fani, echipa de baschet masculin SCM U Craiova a câştigat frumos joi, 5 decembrie, meciul din Cupa Balcanică disputat în Kosovo cu echipa KB Sigal Prishtina, scor 83-72.

Am trecut printr-o perioada grea, dar suntem convinşi că am depăşit-o. Avem încredere unul în altul, relaţiile noastre de joc s-au cristalizat şi vizăm victoria în meciul ce urmează. Atmosfera din sala din Priştina a fost infernală şi mi-a adus aminte de meciurile jucate pentru Partizan şi Steaua Roşie. Am rămas concentraţi şi mobilizaţi, iar victoria a venit. Avem nevoie de voi luni seara şi nu vrem sub nici o formă să vă mai dezamăgim„, a spus Mirko Kovac.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.