SCM U Craiova pierde in fata detinatoarei trofeului

SCM U Craiova pierde in fata detinatoarei trofeului

753
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au pierdut în miercuri seară în Sala Polivalentă, în fața deținătoarei trofeului, Galil Gilboa, cu scorul de 70-80 (25-22, 13-21, 19-20, 13-17), într-o partidă din Liga Balcanică.

Cu toate că au mers cap la cap cu formația israeliană, elevii lui Milan Nisic nu au reușit să se impună în fața unei formații net superioare la toate capitolele. Craiovenii au câștigat primul sfert cu 25-22 după acțiunea personală a lui Travis Bureau și a început fantastic sfertul doi cu 4 puncte realizate de Andrei Căpușean. Chiar și așa, oaspeții au intrat la pauza mare cu avantaj, iar din acel moment nu au nu au mai cedat inițiativa.

3.500 de oameni au fost prezenți în tribunele Sălii Polivalente, la acest meci.

Pentru SCM U Craiova au punctat: Seals, 13, Popescu 13, Bureau 12, Sokk 10, Kovac 9, Căpușean 4, Tyler 4 (jucătorul american și-a făcut debutul în echipa lui Nisic), Hallik 3p, și Maric 2p. De la câștigători Sims 25 p și Robinson 22p, au fost cei mai eficienți.

După joc, Milan Nisic, antrenorul formației craiovene a pus înfrângerea pe seama evoluției sterse a elevilor săi pe faza ofensivă.

”Știam că ne așteaptă o partidă dificilă. Nu am gestionat așa cum trebuie faza de contaatac, nici ofensiv nu am stat bine. Mulțumim publicului care a venit în număr mare și ne-a încurajat pe întreg parcursul meciului”, a spus Nisic.

Următorul joc pe care SCM Universitatea Craiova îl va disputa în Liga Balcanică va avea loc marți, 14 ianuarie, de la ora 19.00 în comapania macedonenilor de la KK Kumanovo.

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.