Craiova: Stadionul de atletism ar trebui să fie gata în aprilie-mai

Craiova: Stadionul de atletism ar trebui să fie gata în aprilie-mai

5.813
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Licitația pentru executarea Stadionului de atletism a fost câștigată la începutul lunii septembrie, la a treia ”strigare”, de asocierea SC AB TEHNICA SRL (Craiova) și SC K-BOX CONSTRUCTION DESIGN SRL (București), prin liderul de asociere SC AB TEHNICA SRL. Grupul de firme va avea la dispoziție șase luni de la semnarea contractului pentru finalizare lucrărilor.

Primăria Craiova a scos de trei ori la licitație lucrările de proiectare și execuție a stadionului de atletism care va fi realizat lângă „Oblemenco”. Prima licitație a fost anulată pentru că nu s-a prezentat niciun ofertant, iar la cea de-a doua a fost depusă o singură ofertă, declarată, însă, necorespunzătoare de comisia de evaluare a municipalității.

Cum criteriile au fost extrem de exigente, municipalitatea s-a văzut nevoită să mai taie din ele: l-a scos pe cel care prevedea ca firmele participante să aibă experiență în construirea stadioanelor. Astfel că, la începutul lunii septembrie, Primăria a anunțat că are un câștigător.

Firma câștigătoare are la dispoziție șase luni, de la data semnării contractului de execuție a lucrărilor, pentru a finaliza atât proiectul cât și construcția stadionului”, a precizat pe 12 decembrie, pentru Craiova Forum, Ionuț Pârvulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Valoarea estimată a contractului este de 6.083.090 lei (fără TVA), din care: proiect tehnic – 114.811 lei, asistență tehnică – 18.605 lei, execuție – 5.920.074 lei, diverse și neprevăzute – 29.600 de lei. În total, aproximativ 1,6 milioane de euro. 

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   04-07-2011
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  63

  ca de obicei nu o sa fie gata la termen

  Nu!
 2. #2
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2215

  foarte bine

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.