Sport / Grigoraş a folosit două echipe diferite la meciul cu Karlsruher

Sport / Grigoraş a folosit două echipe diferite la meciul cu Karlsruher

4.206
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul Petre Grigoraș a folosit în meciul amical disputat azi la Belek în campania neţilor de la Karlsruher, două echipe diferite în cele două reprize. În prima repriză echipa i-a avut în componenţă pe Lazar – Rusu, Viera, Cardoso (min. 23), Vlad – Grigoraş, Pintilii, Voiculeţ, Nistor – Matulevicius, Batin, Cardoso fiind eliminat de pe tren după ce a ripostat la alunecarea unui adversar pe care l-a lovit fără balon. În locul său antrenorul Petre Grigoraş l-a trimis pe teren pe Rada. În cea- de-a doua repriză au evoluat la Pandurii Horvat – Popete, Rada, Tătaru, Brata – Cristea, Avramescu, Neagu, Bucur –  Unguru (min. 65 – Dumitru Roberto), Lemnaru.
Petre Grigoraș nu i-a folosit la acest meci pe portarul Mingote care este menajat de câteva zile și la antrenamente din cauza unei dureri la picior și pe Maxim care a fost accidentat și nu s-a antrenat cu echipa câteva zile.
Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.