Sport / Pregătite de Dinamo şi Steaua

Sport / Pregătite de Dinamo şi Steaua

524
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipele de volei ale SCM au obţinut două victorii clare în weekend, iar runda viitoare le aşteaptă rivalii tradiţionali.

 

Voleibalistele craiovene au învins sâmbătă, în Sala Sporturilor din Bănie, CSM Sibiu, scor 3-0 (25-10, 25-19, 25-23). Rezultatul, unul aşteptat având în vedere că oltencele au întâlnit ultima clasată, l-a mulţumit pe noul tehnician al echipei, Marian Constantin, nu însă şi prestaţia elevelor sale. „O victorie obținută prin cezariană. Avem mult de lucru. Le-am certat puțin pe fete după meci, pentru că diferența dintre cele două echipe, una evidentă, trebuia arătată pe teren. Sunt mulțumit doar de rezultat și de cum am evoluat în primul set. Urmează un meci foarte greu și în aceste zile sper să rezolvăm cât mai multe dintre carențele pe care le-am avut în jocul cu Sibiu”, a precizat Marian Constantin. Acesta a trimis în teren următoarea formulă:  D. Rogojinaru, I. Stojadinovic, I. Vasinca, C. Zanfir, C. Maletic, A. Hambele – J. Guimond. A mai jucat: R. Purice. După 16 meciuri disputate, SCM Craiova se află pe locul 7, cu 27 de puncte, iar runda următoare va întâlni, în deplasare, pe Dinamo. Şi voleibaliştii au reuşit o victorie importantă, confirmând cu această ocazie forma bună pe care o traversează. Elevii lui Dan Pascu au depăşit, în cadrul etapei a XVIII-a a Diviziei A1, Universitatea Cluj, scor 3-0 (25-23, 25-17, 25-15). Succesul l-a încântat pe antrenorul SCM-ului, care îşi doreşte o prestaţie similară şi în partida viitoare, cu Steaua. “Un meci bun și foarte bun reușit de echipa noastră. Se dovedește că victoriile aduc victorii, dar și faptul că echipa crește de la joc la joc. E îmbucurător că avem o evoluție constant bună și îmi doresc ca băieții să reziste acestui program foarte intens. Urmează un meci foarte greu în capitală, cu Steaua, dar mergem să ne facem jocul nostru și sper să ieșim cu bine și după această partidă”, a declarat Dan Pascu. Acesta a început sâmbătă cu: L. Vînătoru, C. Ciortea, M. Bala, I. Rus, C. Pop, I. Ion – M. Gavrilovic. A mai evoluat F. Todor. Voleibaliştii craioveni ocupă în acest moment locul 7, cu un total de 24 de puncte.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.