Universitatea Craiova are un singur obiectiv în meciul cu Farul – victoria

Universitatea Craiova are un singur obiectiv în meciul cu Farul – victoria

2.706
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea Craiova are un singur obiectiv înaintea următorului meci din Superliga, pe care îl va disputa pe terenul liderului Farul Constanța. Oltenii vor să obțină cele trei puncte care să-i mențină în cursa pentru titlu, după ce în play-off au debutat cu două remize, cu FCSB și CFR Cluj.

Partida dintre Farul și Universitatea Craiova se va disputa pe 8 aprilie, de la ora 20:30, iar în mintea oltenilor sunt doar cele trei puncte. Antrenorul Eugen Neagoe a afirmat că a lăsat deja în urmă remiza cu CFR Cluj, meci în care consideră că echipa sa merita victoria.

„Noi ne gândim în față, la următorul meci. Eu mă simt bine, dar sunt şi alţi jucători foarte buni. Nu contează cine joacă titular, important e să câștigăm. Anul ăsta e un play-off foarte bun, cu echipe foarte bune. Urmează meciul cu Farul, echipă care e foarte bună, dar cred că putem să câștigăm”, a spus Neagoe, conform Digi Sport.

Pe de altă parte, mijlocașul Alexandru Mateiu este convins că oltenii vor ieși din cursa pentru câștigarea titlului în cazul în care nu vor câștiga meciul cu Farul. „E păcat, dacă băteam în astea două meciuri, cred că vorbeam mai de sus un pic. Echipele sunt echilibrate, va fi greu, câștigi doar prin micile detalii. Trebuie să câștigăm cu Farul. Dacă nu câștigăm, e gata. Nu avem ce să facem, nu mai sunt etape. Noi nu trebuie să mai facem niciun pas greșit”, a comentat Mateiu.

Înaintea acestei partide, Farul este pe primul loc, cu 36 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 29 de puncte. Așadar, cu o victorie la Ovidiu oltenii se pot apropia de prima poziție. Pe de altă parte, un eșec i-ar duce la zece puncte de prima poziție, cu șapte etape rămase de disputat, ceea ce ar anula în mare măsură șansele pentru câștigarea titlului.

Cum văd bookmakerii partida de la Ovidiu?

Partidele dintre Farul și Universitatea Craiova sunt extrem de spectaculoase, de regulă, motiv pentru care agențiile de pariuri pregătesc o mulțime de selecții, de la clasicele 1X2 pe rezultat final sau pariuri pe goluri până la piețe handicap și pauză/final. Conform cotelor afișate de casele de pariuri sportive, Farul este ușor favorită să obțină victoria. Elevii lui Gică Hagi au cota 2.20 să câștige, egalul are cota 3.10, iar succesul oltenilor are 3.35. Este anticipat un meci destul de echilibrat, în care selecția Sub 2.5 goluri are cota 1.60, iar Peste 2.5 goluri are 2.20.

Cum s-au încheiat ultimele meciuri dintre Farul și Universitatea Craiova?

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe 6 februarie, când Farul a câștigat pe teren propriu cu 2-1. A fost un meci slab făcut de olteni la acel moment, iar Farul a condus cu 2-0 la pauză după golurile lui Mazilu și Larie. Apoi, Nistor a redus din diferență în partea secundă. Oltenii au câștigat însă pe teren propriu în turul sezonului regulat, scor 4-3, după ce erau conduși cu 3-1 încă din minutul 41. Golurile lui Ivan, Markovic și Nistor au adus însă victoria pentru Craiova.

Ultima victorie a Universității Craiova de pe terenul Farului datează din aprilie 2022, când oltenii au câștigat cu 3-0. Jovan Markovic a deschis scorul după doar un sfert de oră, Baiaram a majorat scorul, iar tot Markovic a fost cel care a stabilit scorul final în finalul primei reprize. Așadar, se anunță un meci foarte interesant, deschis oricărui rezultat, cu o miză aparte pentru ambele echipe. Farul va juca pentru a rămâne pe prima poziție în clasamentul Superligii, în timp ce oltenii au nevoie de victorie pentru a se menține în cursa pentru câștigarea titlului.

Ce urmează pentru Universitatea Craiova după meciul cu Farul?

Pentru olteni, după meciul de la Ovidiu va urma o confruntare acasă, pe 16 aprilie, de la ora 21:00, împotriva Rapidului. Apoi, în jurul datei de 22 aprilie (data exactă nu a fost stabilită încă) se va disputa meciul cu Sepsi OSK, din deplasare. În prima etapă a returului din play-off, pentru olteni va urma meciul de acasă cu FCSB, în jurul datei de 29 aprilie.

Apoi, în jurul datei de 6 mai oltenii se vor deplasa pe terenul lui CFR Cluj. Returul confruntării cu Farul se va disputa în jurul datei de 13 mai, pentru ca o săptămână mai târziu să fie programat duelul cu Rapid, din Giulești. Sezonul se încheie pe teren propriu, pe 27 mai, cu cei de la Sepsi OSK.

Cotele publicate pot suferi modificări.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.