Video: Condescu face primele transferuri la FC Universitatea

Video: Condescu face primele transferuri la FC Universitatea

1.636
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Marin Condescu a anunțat, sâmbătă seară, primele transferuri pe care le-a facut la FC Universitatea Craiova. Admir Adrovic, golgheterul muntenegrenilor de la Buducnost Podgorica în sezoanele 2011-2012; 2012-2013, fundașul central Ionuț Tătaru. cel care, în a doua parte a sezonului trecut, a evoluat la CS Turnu Severin, dar și fundașul stânga George Neagu, fost la UTA Arad, vor pleca alături de ceilalți juveți, săptămâna viitoare, în primul cantonament al iernii.

Fostul președinte al celor de la Pandurii Târgu Jiu a păstrat legătura cu oameni din staff-ul gorjenilor și promite că va încerca să aducă în Bănie și alți jucători de la vicecampioana ediției trecute de Liga I.

Vor veni foarte mulți jucători în probe, dar Nicolo Napoli va spune cine rămâne. Adrovic, Neagu, pe care l-am avut la UTA, Tătaru, sunt jucători care vor veni la Universitatea Craiova. Am vorbit astăzi cu Cristi Pustai, voi vorbi și cu domnul Pârvulescu, să vedem ce putem să mai aducem”, a declarat managerul general al echipei FC Universitatea Craiova.

 

Eu cred că am făcut o perfomanță bună în tur. Acum avem un proiect pentru partea a doua a campionatului și încercăm să lucrăm foarte bine. Sunt bucuros că domnul Condescu mi-a acordat credit pentru postul de antrenor principal. Am nevoie să încep pregătirea fizică cu băieții. Eu cred că se vor întoarce toți după ce au văzut că domnul Condescu a preluat echipa. E un om foarte serios, a făcut o treabă bună la Pandurii Târgu Jiu și vreau ca împreună cu domnul Săndoi, cu Bon, cu Nanu, cu antrenorul cu portarii, să încercăm să câștigăm campionatul. Asta vrem pentru suporterii noștri, care au fost alături de noi oriunde am jucat”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Universitatea Craiova.

”Am avut în cursul zilei de ieri o întâlnire cu domnul preşedinte Marin Condescu, mi-a spus ceva în mare despre viitorul proiect. În principiu am fost de acord, dar cred că mai sunt multe lucruri de clarificat. În rest, proiectele îndrăzneţe pe mine nu m-au speriat niciodată. Nu cred că este cazul să vorbim încă de jucători, în momentul în care toate aspectele vor fi clare, atunci cred că are rost să discutăm aceste probleme, până atunci nu este cazul. Sunt convins că odată cu venirea lui Condescu, problemele financiare ale clubului se vor regla. Sunt convins de acest aspect. La FC Universitatea sunt jucători cu experienţă, care au jucat în prima ligă, jucători care au format nucleul de bază al echipei şi acum va fi o perioadă de pregătire în care dacă va fi să fie, mă voi edifica la potenţialul fiecăruia dintre aceştia”, spune Emil Săndoi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.