“Alis în lumea păpușilor“ și ”Albă ca zăpada” pe scena Teatrului “Colibri”,...

“Alis în lumea păpușilor“ și ”Albă ca zăpada” pe scena Teatrului “Colibri”, în week-end!

738
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

alba ca zapadaSâmbătă, 11 octombrie, publicul se va putea bucura, de la ora 18:00, de spectacolul ”Alis în lumea păpușilor”, realizat pe un scenariu și în regia Iuliei Cârstea.  Scenografia este o creație a maestrului Eustațiu Gregorian, iar muzica îi aparține lui Alexandru Iosub.  Copiii pornesc prin minunatul univers al păpușilor împreună cu actorii Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Daniel Mirea.

Duminică, 12 octombrie, de la ora 11:00, este programată reprezentația ”Albă ca Zăpada”, adaptare după Frații Grimm, scenariul și regia Iulia Cârstea. Scenografia este semnată Eustațiu Gregorian, iar muzica Alin Macovei –  Moraru. Din distribuție fac parte actorii: Adriana Ioncu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Alis Ianoș.

Până la începerea spectacolelor, copiii au parte și de porție zdravănă de joacă, în Sala studio. La dispoziția lor sunt biciclete, un tractoraș, căluț, cuburi, mașinuțe, o căsuță și mai multe animale, toate piese din lemn oferite de Bebeti – magazinul de teatru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.