Craiova: ”De-a capra cu trei iezi” și ”Jocuri magice”, la Teatrul Colibri

Craiova: ”De-a capra cu trei iezi” și ”Jocuri magice”, la Teatrul Colibri

1.387
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sâmbătă, 14 martie 2015, la ora 18:00, publicul se va putea bucura de spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, cu actorii: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Scenariul şi regia îi aparţin Iuliei Cârstea, iar muzica este semnată Alexandru Iosub. Reprezentația pune în valoare și elemente de decor şi recuzită din spectacole aflate cândva în repertoriul Teatrului “Colibri”, reamintind povești, păpuși întâlnite de generații de copii.

colibri 

Duminică, 15 martie 2015, ora 11:00 la Fabrica de povești Jocuri magice, un spectacol interactiv ce aduce în luminile rampei prietenia și valorile ei. Dăruite le sunt copiilor, părinților și bunicilor de actorii: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este o creație Vladimir Cantor.

Preț bilet: 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcție de categoria locului.

 

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00. Copiii au în continuare parte de distracție, înainte de spectacole, în Sala studio, cu jucăriile din lemn oferite de magazinul Bebeti din Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.