Seara Îndrăgostiţilor la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova

Seara Îndrăgostiţilor la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova

480
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Naţionalul craiovean invită iubitorii spectacolelor sale să marcheze Seara îndrăgostiţilor vizionând comedia romantică Ultimul amant fierbinte, începând cu orele 18.30.

IUBIREA, o temă regăsită mereu în piesele de teatru ale TNCMS, va fi laitmotivul poveştilor de viaţă ale personajelor, dar şi ale fiecărui spectator care, în baza unui singur bilet achiziţionat de la agenţia teatrului, va putea fi însoţit de cea sau cel care la sfârşitul zilei merită o declaraţie de dragoste şi devotament.

O reeditare a celebrei producţii din 1969 de la Eugene O’Neill Theatre de pe Broadway, spectacolul jucat pe scena sălii Amza Pellea a Teatrului Naţional ʺMarin Sorescuʺ din Craiova, ʺUltimul amant fierbinteʺ, în regia lui Mircea Cornişteanu, este povestea lui Barney Daycash, un patron de restaurant ʺcu specific pescărescʺ, chinuit de criza vârstei a doua, care decide, pentru prima dată în viaţă, să-şi înşele soţia pentru a-şi condimenta existenţa monotonă. Trei aventuri, niciuna dusă până la capăt, fac subiectul acestei piese, scrisă în 1969 de Neil Simon.

Protagonişti pe scenă vor fi:

Adrian ANDONE în rolul lui Barney DAYCASH
Gabriela BACIU în rolul lui Alana NAVAZIO
Iulia COLAN în rolul lui Bobby MICHELE
Geni MACSIM în rolul lui Jeanette FOSTER

Biletele s-au pus în vânzare la agenţia teatrală.
Special pentru 14 februarie: pentru un bilet pentru spectacol, o seară pentru doi! (1 bilet = 2 locuri)



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2051

    Cine nu a văzut piesa să se ducă să o vadă. E DEMENȚIALA

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.