Spectacolul ”Moftul Român”, la TNC, cu intrare gratuită

Spectacolul ”Moftul Român”, la TNC, cu intrare gratuită

2,463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2.00)

Acțiunea pentru Renașterea Craiovei organizează marți, 23 ianuarie, ora 17:00, la sala studio a Teatrului Național „Marin Sorescu”, un spectacol cultural-istoric dedicat Unirii Principatelor Române.

Evenimentul va fi inaugurat de discursuri introductive legate de semnificația istorică a zilei de 24 ianuarie 1859, susținute de președintele ARC, avocatul Lucian Bernd Săuleanu și istoricul Sorin Liviu Damean.

Invitatul special al serii este actorul Lari Giorgescu, cu spectacolul „Moftul Român”, după texte de I. L. Caragiale. „Moftul român descrie atitudini, comportamente şi scene ce se regăsesc şi în realitatea actuală, în stânga şi în dreapta noastră, de-a lungul şi de-a latul drumului. “Moftul” este şi nu este un moft. Este în reforme, căi ferate, tabloide, bacalaureat, lanţuri de aur, zvonuri, averse de ploaie, reţete, vedete, marionete” spune actorul Teatrului Național din București, originar din Craiova, despre spectacolul său.

Accesul la evenimentul de marți este gratuit și se face pe bază de rezervare cu confirmare la adresa actiuneacraiova@gmail.com, în limita locurilor disponibile în sală.

Foto: Florin Chirea/tncms.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.