AJOFM organizează, în aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

AJOFM organizează, în aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

1.029
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Dolj organizează joi, 14 aprilie 2016, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

 

Potrivit reprezentanților AJOFM Dolj, Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii/meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

 

Angajatorii participanţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să îsi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

 

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).

 

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1351

    Cate locuri de munca sunt disponibile si unde?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.