BALUL BOBOCILOR 2018 – GENERATIA UNIRII

BALUL BOBOCILOR 2018 – GENERATIA UNIRII

4.159
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toamna se numara bobocii, iar titlul de Miss si Mister Boboc este cu siguranta cel la care ravnesti in primul an de liceu sau facultate.

Craiova suna altfel lunile acestea. Muzica, sunetele spectacolelor si spectatorilor din Casa de Cultura a Studentilor si aplauzele. Multe aplauze si multe zambete. Seara, echipa Royal Models pregateste scena pentru tobe, cantareti, tineri talentati, concursuri. Suntem si noi gata pentru alte „calatorii”. Anul acesta calatorim un pic in istorie si ne amintim, la fiecare bal organizat de Royal Models, de Marea Unire. De ce? Pentru ca este anul centenar si acestia au dorit sa puna in prim plan acest aspect. Cum? Incepand fiecare bal de boboci cu PROBA CENTENARULUI, in care fiecare concurent se prezinta purtand ia noastra traditionala.

Ca tot vorbeam de calatorii, primul bal de boboci a fost organizat in incinta Casei de Cultura ”Amza Pellea” din Bailesti. Spectacolul Liceului Teoretic ”Mihai Viteazul” i-a purtat pe cei prezenti intr-o calatorie de aproape patru ore, plina de rasturnari de situatie si intalniri neasteptate, cu tineri visatori si talentati, dar si nelipsita competitie pentru cucerirea titlurilor de Miss si Mister Boboc. Sala a fost plina ochi, cu spectatori dornici de distractie, fiecare cu telefonul pregatit de filmat si fotografiat.

Urmatoarea zi, ramanem in Cetatea Baniei si povestim despre balul studentilor de la Medicina. Ca in fiecare an, balul a inceput cu proba deja consacrata, si anume cea a halatului de medic si a continuat cu alte 3 probe surpriza pentru spectatori. La sfarsit, ca suspansul sa fie si mai mare in asteptarea desemnarii castigatorilor, studentii au ales sa incante publicul cu versurile lui “Liviu Teodorescu”. Seara s-a incheiat cu un After Party la “EVO Club” unde toti cei prezenti la eveniment au sarbatorit pana la orele diminetii reusita unui eveniment gradios.

Vineri 26 octombrie, echipa Royal Models a organizat balul Colegiului National Economic”Gheorghe Chitu”. Sute de sustinatori, colegi, parinti, prieteni, aşteptau cu nerabdare in fata Casei de Cultura a Studentilor din Craiova, inceperea balului. Spectacolul a debutat prin a face publicului cunostinta cu participantii la concurs, bineinteles cu proba centenarului. Aspirantii la titlul de Miss si Mister si-au tinut in frau emotiile si au trecut cu brio de cele 3 probe ale concursului printre tipetele si aplauzele puternice ale sustinatorilor din public, care ii incurajau. La final, ca recompensa, a urmat concertul sustinut de cei din trupa “Noaptea tarziu”, care au facut o atmosfera deosebita prin prisma parodiilor pe care le canta.

Urmatoarea saptamana, incepand cu ziua de luni 29 octombrie, locatia s-a mutat la Filiasi, unde s-a desfasurat Balul Bobocilor al Liceului Tehnologic ”Dimitrie Filisanu”. Aici s-a mentinut traditia, ca fiind singurul bal de boboci organizat in aer liber, chiar in curtea liceului. Anul acesta a cantat in premiera ”Oana Radu”, care a facut o atmosfera deosebita in randul liceenilor, acestia fredonandu-i toate versurile pieselor.

Bifam si ziua de marti, 30 octombrie, de data aceasta cu balul Liceului ”Traian Vuia”. Si aici atmosfera de competitie a fost una emotionanta. Sustinatorii aspirantilor la titlurile de Miss si Mister au venit pregatiti, care mai de care, cu diverse pancarde, fluiere, vuvuzele pentru a-si sprijinii concurentul favorit. Sa nu uitam ca si aici cei prezenti s-au delectate cu un concert sustinut de ”SHIFT”.

Si inceputul lunii noiembrie echipa Royal Models l-a sarbatorit tot in atmosfera de spectacol, de data aceasta cu balul bobocilor al Colegiului National ”Fratii Buzesti”. Participantii ajunsi inainte cu cateva ore de inceperea balului, s-au pregatit intens prin ultimele repetitii, ajutati de o instructoare din echipa celor de la Royal Models pentru a da ceea ce este mai bun si frumos din ei in fata publicului. Si profesorii le-au fost alaturi elevilor, facand parte din juriu si notandu-le imaginatia, talentul şi felul in care se descurca pe scena. De data aceasta cei prezenti in sala chiar nu aveau cum sa plece nemultumiti, pe langa premiile oferite prin concursuri cu publicul, acestia practic au castigat bilete la doua super concerte sustinute unul de ”CORINA” si altul de ”DORIAN POPA”, artisti ai momentului, care au facut o atmosfera incendiara. Si ca sarbatoarea sa fie de milioane, seara nu s-a incheiat cu decernarea premiilor, ci a continuat cu o petrecere de Halloween, si nu una obisnuita, ci ”THRILLER PARTY” la EVO club, care a facut ca intrarea in centrul vechi al orasului sa fie neincapatoare.

Vineri, 02 noiembrie distractia a continuat cu balul Liceului „Voltaire”. Spectacolul a debutat prin a face publicului cunostinta cu participantii concursului. Aspirantii la titlul de Miss si Mister si-au tinut in frau emotiile si au trecut cu brio de cele 3 probe ale concursului printre tipetele si aplauzele puternice ale sustinatorilor din public, care ii incurajau. Concursul a fost intrerupt de cateva momente artistice, care au destins atmosfera plina de emotie si nerabdare. Balul s-a incheiat cu desemnarea Miss si Mister Boboc 2018. Castigatorii au fost premiati si felicitati, urmand sa poarte titlul de Miss si Mister timp de un an de zile.

Seria de baluri nu s-a terminat, puteti urmari pagina de facebook “Royal Models Agency” pentru a fi la curent cu fiecare data a evenimentelor. Pe scurt, cateva din urmatoarele spectacole vor fi : 8 noiembrie – Colegiul National ”Carol I”, 9 noiembrie – Colegiul National ‘’Elena Cuza’’, 11 noiembrie – Liceul Teoretic” Tudor Arghezi”, 12 noiembrie – Liceul cu program sportiv “Petrache Triscu”, 15 noiembrie – Liceul de Arte “Marin Sorescu”, 16 noiembrie – Liceul Teoretic “Henri Coanda”, si lista nu se termina aici.

Trebuie sa amintim ca toate aceste baluri, vor avea si un punct comun, in sensul ca cei din echipa Royal Models Agency vor intruni toate liceele intr-un singur bal, si anume “Balul Balurilor”, anul acesta fiind la jumatatea lunii decembrie. Aici vor participa ca si concurenti, toti castigatorii de Miss si Mister ai liceelor, unde se vor lupta pentru titlul de Regina si Regele Balurilor.

Organizatorii le-au pregatit bobocilor, precum si celorlalti prezenti la spectacole, nenumarate surprize, insa cei mai surprinsi vor fi castigatorii fiecarui bal, ce vor primii titlul de Miss si Mister, deoarece vor fi asaltati cu fel si fel de premii, oferite de sponsorii ce au sustinut aceste evenimente pentru tinerii din Craiova.

Si cum tot timpul cei din echipa Royal Models Agency demonstreaza ca evenimentele pe care le organizeaza sunt cu adevarat reusite, trebuie sa punctam si cea mai ‘’umana’’ reusita a lor, si anume faptul ca la sfarsitul acestor evenimente, in urma donatiilor facute la intrarea fiecarui eveniment, plus aportul propriu Royal Models Agency si al sponsorilor, acestia vor organiza un BAL UMANITAR in perioada sarbatorilor de Craciun, unde vor oferi surprize artistice si cadouri copiilor din centrele de plasament.

Asteptam evenimentele din urmatoarea perioada, deoarece se anunta ca fiind tot o explozie de spectacole, asa cum ne-au obisnut cei din echipa Royal Models Agency.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.