Casa Verde Fotovoltaice: aplicația a fost deblocată

Casa Verde Fotovoltaice: aplicația a fost deblocată

1.418
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Aplicaţia Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională – Casa Verde Fotovoltaice a fost deblocată începând cu data de 23.01.2024, ora 10.00”, a transmis Adminsitraţia Fondului pentru Mediu, într-un comunicat de presă. Solicitanţii care nu au selectat un instalator până la data suspendării programului „Casa Verde Fotovoltaice”, au la dispoziţie un termen de maximum 90 zile pentru selectarea unui instalator validat, prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziţie de AFM la adresa inscrierionline.afm.ro.

După o perioadă de incertitudine, avem confirmarea că programul susținut de AFM este din nou pe drumul cel bun!
Pentru cei care așteptau cu nerăbdare reluarea programului, acum este momentul să acționați. Alegerea instalatorului este un pas crucial, iar echipa Eurotehnica IT&C este pregătită să vă ofere nu doar servicii, ci o promisiune de calitate, promptitudine și angajament total în realizarea proiectului dumneavoastră de panouri fotovoltaice.
Alegând Eurotehnica IT&C vă asigurați că proiectul dumneavoastră va fi tratat cu seriozitatea și profesionalismul pe care le meritați. Eurotehnica nu vă oferă doar soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, dar se și asigură că întregul proces va fi eficient și fără griji.
Eurotehnica vă invită să lucrați împreună pentru un viitor mai verde și mai sustenabil! Pentru mai multe detalii, nu ezitați să contactați Eurotehnica:
0747 173 586
0760 654 185
Strada Popoveni Nr. 5 B , Craiova
casaverde@eurotehnica.ro
office@eurotehnica.ro


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.