Coolhunting afFAIRs

Coolhunting afFAIRs

623
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Coolhunting afFAIRs este un proiect special care-si propune sa-i stranga laolalta si sa-i puna in lumina reflectorului pe tinerii designeri craioveni.

In luna cadourilor, acestia ii vor intampina pe iubitorii de fashion autentic cu propuneri vestimentare inedite si accesorii unicat.

Daca si tu acorzi o atentie deosebita stilului tau vestimentar, atunci coolhunting afFAIRs este evenimentul de unde iti poti alege outfit-ul perfect pentru petrecerea de Craciun si Anul Nou, dar nu numai.

Fara indoiala, coolhunting afFAIRs este locul unde vei gasi cadourile potrivite si pentru cei dragi!

La intrare* vei fi intampinat de organizatori cu „atentii” de sezon, iar pe parcursul vizitei tale, cu „surprize” dulci.

Si pentru ca ne dorim sa facem totul la un alt nivel, te invitam la petrecerea de lansare oficiala a evenimentului nostru vineri, 12.12.2014, in aceeasi locatie de desfasurare a targului.

Ce alt context mai bun sa faci cunostinta cu designerii expozanti decat un party cu muzica buna si atmosfera cool?

Dar sa nu uitam motivul pentru care ne dam cu totii intalnire la Trend Studio Lounge & Coffee: factorul cool! Cel mai bine imbracati dintre cei care ne vor fi alaturi vor fi premiati de organizatori cu creatii apartinand expozantilor.

Join & be cool!

*Intrarea la targ este libera



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.