Craiova: Programul ghișeului pentru eliberarea cazierului judiciar a fost modificat

Craiova: Programul ghișeului pentru eliberarea cazierului judiciar a fost modificat

6.565
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând cu data de 2 martie, programul de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier judiciar, dar și cel pentru plata taxei de eliberare, de pe Srada Amaradia, nr. 93- 95, va funcționa astfel:

 

LUNI, MARŢI, JOI: 08.30 – 13.30 şi 14.00 – 16.00

MIERCURI: 08.30 –  13.30 şi 14.00-18.00

VINERI : 08.3013.00

 

De asemenea, persoanele care doresc, pot obţine cazier judiciar şi de la sediile poliţiilor din Calafat, Filiaşi, Bechet, Segarcea şi Băileşti.

 

Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar însoţită de:

  • actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă, aflate în termen de valabilitate);
  • timbru fiscal în valoare de 2 lei;
  • chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

 

Plata taxei pentru eliberarea cazierului judiciar se poate face şi anticipat, atât la ghişeul comun de pe strada Amaradia, nr. 93- 95 dar şi la toate ghișeele trezoreriilor deschise în județul Dolj, în funcție de domiciliul contribuabililor, după cum urmează :

– Trezoreria municipiului Craiova – Str. Mitropolit Firmilian, nr. 2

– Trezoreria Calafat – Str. Tudor Vladimirescu, bloc 4AB, parter

– Trezoreria Băilești – Str. Victoriei, nr. 42

– Trezoreria Filiași – Bd. Racoțeanu, nr. 160

– Trezoreria Segarcea – Str. Republicii, nr. 78, bloc J3, parter

– Trezoreria Bechet – Str. Nicolae Titulescu, nr. 27.

 

Programul este valabil pentru toate trezoreriile, cu excepția Trezoreriei Filiași, care va face încasări în fiecare zi lucrătoare, între orele 8,30-13.00.

 

3 COMENTARII

  1. #1

    Dar de ce nu mai faceti inca un ghiseu se aude cei de la politie

  2. #2

    daca ar modifica si implicarea pirandelor care iti vind formularul gratuit ….ar fi foarte bine . Parerea mea ca sunt pe mina cu politia ca altfel ar fi trebuit sa se sesizeze cineva de situatia asta care tinde sa transforme totul in Politia Tiganilor .!

  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.