Craiova: Zâna Măseluţă în misiune cu Răbdărică şi Mofturică

Craiova: Zâna Măseluţă în misiune cu Răbdărică şi Mofturică

2.315
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bebevesel.ro aduce în Craiova , joi 1 iunie 2017  ora 11.00 la Casa Armatei,un spectacol plin de magie pentru copii: Zâna Măseluţă în misiune cu Răbdărică şi Mofturică. Un spectacol sustinut de Lumea lui Momo din Bucuresţi.

Despre Lumea lui Momo şi actorii care dau viaţă spectacolelor: “Ne propunem să educăm viitorul public de teatru, creând spectacole cu sens. Ne propunem să creştem oameni, promovând acele valori morale de care fiecare copil are nevoie în viaţa de adult: iubire, generozitate, responsabilitate, toleranta, onestitate, încredere. Pentru că “aici” şi “acum-ul” pe care le găseşti doar în teatru sunt noţiunile cele mai la îndemâna prin care copiii se conectează la lume. Teatrul îi poartă prin imaginar, cu o încărcătură mare de magie. Teatrul îi aduce prin poveste atât în propria lor realitate copiilor, cât şi a adulţilor.Este un canal valoros de educaţie, de comunicare prin care ajungem la copii întotdeauna prin limbajul lor, prin personaje echilibrate, prin decoruri şi costume parcă decupate din scenele lor de joacă, dar mai ales printr-o echipă de actori, scenarişti, scenografi şi regizori profesionişti.”

Descriere piesa Zâna Măseluţă în misiune cu Răbdărică şi Mofturică

Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, după ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, primesc o misiune specială: Într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din… România.

Cât despre Zână… Ea este pe cât de surprinzătoare, pe atât de ușor de îndrăgit. De la o secundă la alta, cu ajutorul spiridușilor Răbdărică și Mofturică, copiii vor afla miraculoase lucruri despre Lună, despre stele, despre praful magic de adormit și despre dințișorii de lapte. Aventuri noi, prieteni noi și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduși n-o vor uita niciodată. Oare şi voi?

Vă invităm la un spectacol dedicat celor care au dinţişori de lapte şi se gândesc deja la magiile Zânei Măseluţă, un spectacol  jucăuş şi plin de umor, dar mai ales educativ pentru cei care încă cred în “se poate orice”.

O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre generozitate, empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile. Pentru copii de la 4 la 9 ani si pentru intreaga familie!

Scenariul şi regia: Oana Rasuceanu
Scenografia şi costume: Doina Pop
Distribuţia: Adina Lucaciu, Georgiana Stanciu, Irina Velcescu

Spectacolul este creat după o idee originală marca Momolino.
Durata spectacol : 45 de minute.
Recomandat copiilor intre 4-10 ani.

Organizator bebevesel.ro

Persoana de contact: Simona Vasile. Tel : 0727.229.185.

Sperăm ca acest eveniment să fie în interesul dumneavoastră şi să ne sprijiniţi ! Să le oferim copiilor în Craiova o zi de 1 iunie magică! O parte din banii strânşi din vânzarea biletelor vor merge la ANCAAR Craiova- copiii cu autism pe care îi ajutăm de mai bine de 5 ani.

În decembrie 2016 am organizat un eveniment similar cu trupa de teatru Momolino din Bucuresţi şi am strâns peste 2.000 de lei, sumă ce a fost donată copiilor cu autism de la central ANCAAR Craiova.

 

Sponsorul acestui eveniment este Aqua Carpatica.

 

Detalii:

Simona Vasile- 0727229185

vasilemsimona@gmail.com

bebevesel.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.