Cum să asortezi gențile la modă cu diferite haine?

Cum să asortezi gențile la modă cu diferite haine?

2.917
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Cum să asortezi gențile la modă cu diferite haine?

Gențile nu se mai rezumă la rolul lor funcțional. Geanta potrivită ne completează ținuta, poate sublinia stilul personal sau poate constitui elementul de atracție al întregului outfit.

Cum asociem geanta cu stilul vestimentar personal?

Îți plac ținutele glam-elegante? Alege atunci genți damă tote, de mână, cu design luxuriant.  Adori ținutele smart-casual? Optează pentru genți casual, purtate pe umăr pentru un plus de lejeritate în timpul mișcării. Jeansii integrați în outfit-ul smart-casual cu o geantă poștaș, subliniază finețea unei perechi rafinate de pantofi cu toc sau o cămașă din mătase. Nu subestima importanța pieselor de încălțăminte! Colecția de adidași, teniși joși ori înalți, sau sneakers oferite de branduri faimoase în materie de încălțăminte, va imprima ținutei tale acea tușă personală definitorie și îți va asigura tot ceea ce are nevoie o femeie care pune preț pe felul în care arată: confort și calitate.

Vine vara, bine îmi pare! Alege de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/costume-de-baie modelul de costum de baie care te avantajează perfect! Asortează-te cu o geantă tip coșuleț, borsetă sau rucsac, confecționate din material împletit, cu scoici, mărgele și alte aplicații interesante.

Depășește rigoarea vestimentației business înlocuind geanta de mână cu un plic. Fii creativă! Dacă asortezi perfect piesele vestimentare cu accesorii din același registru stilistic, ‘’riști’’ să compui uniforma unei doamne angajată la bancă.

Genti Dama

Cum alegi poșeta pornind de la cromatica ținutei?

Dacă te reprezintă culorile explozive, atunci geanta trebuie să contrabalanseze ansamblul vizual. Dacă asociezi o pereche de blugi sau pantaloni cu sacou în culori complementare, atunci a treia nuanță din outfit trebuie să fie una neutră. Portocaliul și albastru se împacă excelent cu o geantă albă sau neagră.

Inserează în ținută nude o geantă colorată. Mizează pe opoziții! Un sacou bej sau o jachetă cafe au lait alături de o pereche de blugi damă vor arăta spectaculos cu o geantă roșie. O rochie roșie, o geacă din piele întoarsă în nuanțe de maro, un clutch verde și o pereche de sneakers sau sandale joase vor atrage cu siguranță toate privirile! Pentru ținutele în culori calde, poartă genți în nuanțe de roșu, portocaliu sau verde intens. Culorile reci merg cu o geantă albastră, roz, mov sau verde pal.

Brandurile celebre de adidași și sneakersi oferă un suflu nou garderobei tale! Fă un upgrade stilului personal cu articole specifice celor mai populare tendințe stilistice!

Ai un mod de viață nonconformist și te exprimi excelent purtând ținute în culori tonice? Ești o fire curajoasă și un artist desăvârșit care mixează excelent un pulover portocaliu neon, pereche verde de blugi cu o geantă multicoloră? Ai grijă ca geanta să includă minim o nuanță din restul outfit-ului.

Cum potrivim geanta cu pantofii?

Piesele de încălțăminte, poșetele și gențile pot fi tratate ca piese practice sau elemente statement, care să accentueze stilul vestimentar personal. Selecția de încălțăminte sport și adidași damă pe answear.ro îți pune la dispoziție piese chic și modele versatile pentru toate stilurile.

Când porți o ținută alb-negru, atunci geanta și pantofii se pot încadra în aceeași cromatică. Poți alege să ieși în evidență purtând la ținutele monocrome o pereche de încălțări roșii și o geantă neagră, ori invers. Fii gata să arăți impecabil la orice eveniment din viața ta cu noua colecție de adidași.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.