Cum să găsiți cele mai bune city break-uri pentru bugetul dumneavoastră?

Cum să găsiți cele mai bune city break-uri pentru bugetul dumneavoastră?

1.574
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Young handsome tourist making selfie in the street of old european city.

Cu toții ne dorim ca vacanțele pe care le avem să fie cât mai spectaculoase și cât mai memorabile. Când vine vorba de cheltuieli, știm că o vacanță poate fi costisitoare, dar aceasta nu ar trebui să ne lase fără niciun ban în cont. Din ce în ce mai mult, românii au început să se folosească de instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a-și căuta vacanțe frumoase care să se încadreze în bugetele pe care le au. Care sunt acele instrumente?

Cum puteți găsi cele mai bune oferte de zbor pentru bugetul dumneavoastră?

În prezent sunt multe companii aeriene care oferă zboruri din România la prețuri competitive, fie că vorbim despre bilete avion Bucuresti sau bilete de avion cu plecare din alt oraș. Din fericire pentru dumneavoastră, nu va trebui să accesați toate site-urile acelor companii, ci e de ajuns să folosiți un motor de căutare de zboruri, cum ar fi cel pus la dispoziție de eSky. Astfel, veți avea oferte de la multiple companii aeriene în același loc și veți putea și compara rapid prețurile.

Odată ce sunteți pe platformă, puteți accesa pagina “Oferte”, unde veți găsi opțiunile de călătorie cele mai ieftine care sunt, adesea, disponibile doar pentru un moment. Așa nu va mai trebui să comparați nici disponibilitatea, nici prețurile zborurilor pe date multiple, ci veți avea acces rapid la cele mai accesibile opțiuni de a zbura.

Totodată, ținând cont că metodele de plată pot varia de la o companie aeriană la alta, eSky garantează accesul la opțiuni de plată care sunt mai rezonabile pentru ofertele de la toate companiile aeriene.

 

Cum puteți găsi cele mai bune oferte de cazare pentru bugetul dumneavoastră?

Cazarea este lucrul care de multe ori ne dă bătăi de cap, atunci când vine vorba despre organizarea unei vacanțe.

Pe eSky puteți găsi până la 1,3 milioane de locuri de cazare din toată lumea. Locurile de cazare sunt variate, de la hoteluri și apartamente până la pensiuni, astfel că șederea poate fi personalizată în funcție de preferințele personale. Veți putea găsi toate informațiile necesare în funcție de care să luați o decizie: prețuri, camere disponibile, facilități și evaluări ale clienților. Rezervarea este foarte ușor de făcut și există și opțiunea anulării gratuite.

De asemenea, pentru a simplifica cât mai mult procesul de organizare al călătoriei și pentru a vă elibera de stresul care însoțește acest proces de multe ori, aveți la dispoziție opțiunea “Zbor+Hotel” care este un pachet de călătorie predefinit. În acest pachet se regăsesc zboruri și cazare incluse, astfel încât nu va mai fi nevoie să faceți aranjamente de călătorie. Toate alegerile se fac în baza unor filtre și a unor categorii speciale care vă vor ajuta să ajungeți la pachetul potrivit.

Cum puteți avea parte de o mașină odată ce ați ajuns la destinație?

Trebuie să recunoaștem că închirierea unei mașini ne oferă un anumit grad de libertate. În acest fel putem să bifăm obiectivele fără a mai depinde de transportul în comun și fără grabă. Site-ul eSky pune la dispoziție opțiunea de închiriere a unei mașini. La fila “Mașini” se pot compara foarte ușor ofertele companiilor de închiriere auto și se pot face în siguranță rezervări ale mașinii alese.

Ce avantaje are un city break?

Puteți avea parte de numeroase obiective turistice sau de o locație unde viața de noapte este foarte animată.

Un city break vă va permite să cunoașteți îndeaproape cultura țării și a zonei în care vă deplasați. Vizita diferitelor obiective istorice, muzee, clădiri, monumente și altele vă vor crea o imagine de ansamblu a parcursului recent al societății în care ați ales să vă petreceți vacanța.

Dacă vă plac aventurile culinare, atunci un city break va fi mereu interesant din acest punct de vedere. Vă veți putea bucura de arome locale, iar dacă vor fi momente în care nu veți ști ce să comandați, puteți găsi recomandări din partea altor turiști care au trăit experiențe reușite.

Un alt avantaj al city break-ului este că puteți pleca de oriunde vă vine bine. Fie că e vorba despre zboruri Cluj sau zboruri din București, puteți alege de unde vreți să porniți aventura.

Ce city break planificați pentru viitorul apropiat?



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.