FESTIVALUL DE MODA a ajuns la EDITIA 15

FESTIVALUL DE MODA a ajuns la EDITIA 15

4.129
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sambata, 5 septembrie 2020, Royal Models Agency a organizat cea de a XV-a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA. Anul 2020 inseamna 15 ani de activitate pentru Royal Models Agency, 15 ani in care aceasta echipa a construit un brand, care reuseste sa dovedeasca faptul ca realizarile sunt pe masura muncii.

Ideea festivalului de moda este o miscare geniala, curajoasa, nascuta din dorinta unei educatii in domeniul modei si se face memorabil atat prin continut, personalitatile prezente , cat si prin detaliile care il fac spectaculos.

Prezentatorul Roland Toma a deschis seara de gala a festivalului, in jurul orei 18:30, cele sapte prezentari de moda ale serii imbinate cu frumusetea fetelor ce au participat la concursul Miss Royal Models ROMANIA  au smuls ropote de aplauze de la cele cateva sute de spectatori veniti sa vada pentru a XV-a oara in Craiova, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.

Cel care a spart gheata cu o colectie desavarsita a fost EUGEN NITA. A absolvit Instituto Europeo di Design (IED) din Florenta, iar colectia prezentata la FESTIVALUL  DE  MODA Miss Royal Models ROMANIA 2020 a cuprins 10 tinute. „Croiala clasica este ca un hit evergreen in fashion. Atat timp cat este combinata cu atitudinea potrivita si in dialog cu noile tendinte, nu trebuie sa te temi ca s-ar demoda vreodată.”, ne vorbeste designerul.

A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de Miss Royal Models Romania ce au defilat in tinute oferite de DOCARA CONF. Concurentele de anul aceste au fost : Filip Cristiana din Tg.Jiu, Nistor Alexandra din Plopeni, Onea Karina din Craiova, Uta Ana din Rm. Valcea, State Carmen din Bucuresti, Marandici Hana din Galati, Barbalata Any Mary din Suceava, Danca Vanesa din Roman, Micu Denisa din Craiova, Micu Bogdana din Bucuresti, Radu Sorina din Caracal si Dan Elena din Pitesti.

CATALIN BOTEZATU a adus in premiera in Romania, ultima sa colectie ”Flower” la Festivalul de moda de la Craiova. O colectie deosebita, plina de culoare, cu imprimeuri florale superbe,  compusa din multe voaluri si materiale vaporoase si nu in ultimul rand spectaculoasa datorita machiajelor si coafurilor, executate din flori voluminoase. Celebrul designer a facut furori si la Craiova, sutele de spectatori ramanand cu imaginile unui adevarat pelerinaj vestimentar.

A urmat apoi colectia “Feerie de grafit”, prezentata de Geanina Bosun, creatoarea brandului GAL’A COUTURE. Colectia a fost  inspirata de farmecul si fragilitatea feminina,magia lumii in alb si negru , punand in scena o poveste invaluita in eleganta si mister.

Incaltamintea reprezinta punctul forte imaginii unei vestimentatii, asa ca tinutele din colectia “Feerie de grafit” au fost completate cu incaltaminte Unudoitrei,brand 100% romanesc conceput de tanarul designer Anca Bosun in vara acestui an. “Mereu mi-au placut experientele noi,insa sa pot colabora cu una din surori intr-un proiect, a fost cu adevarat ceva unic. Sper ca v-a placut!” ne-a spus Anca.

Editia din 2020 a fost speciala din mai multe puncte de vedere, unul dintre acestea fiind prezentarea colectiei ”WonderWink”, o colectie atipica pusa in scena de Med Tehnica. Prezentarea a fost emotionanta, atat pentru spectatori, cat si pentru designeri si modele, acestea din urma simtindu-se onorate sa poarte hainele eroilor din spitale.

Printre toate aceste colectii de poveste am putut admira  proba de costume de baie a concurentelor, oferite de BLD by Exclusive.Aceasta proba a fost cea care a captat atentia domnilor prezenti la eveniment dar si cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.

GINA GRAMUS a prezentat colectia ”EXPRESS YOUR SELF” compusa din tinute fresh, simple si totusi sofisticate, croiuri perfecte, sic si realizate din materiale pretioase precum matase, dantela, tulle, tafta, evidentiind formele feminine sau modificand silueta prin volume adaugate.

DiQUEEN a adus stil si rafinament prin intermediul tinutelor, un designer roman cu o adevarata pasiune pentru arta si frumos in general. .”Ne dedicam intru totul clientelor ce ne calca pragul prin executia tinutelor perfecte, feminine si aparte…bucuria si satisfacerea lor fiind motivatia noastra”, ne povesteste Diana Burada, chipul din spatele brandului DiQueen.

A urmat ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de SORE LUX si RAMONA DRAGHICI, si proba care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2020.

Designerul international, NIKOLAY BOZHILOV a incheiat regalul de moda cu o colectie revolutionara, care celebreaza functionalitatea sculpturala si echilibrul conceptual dintre natura si tehnologie.

Suspansul concursului a fost incheiat cu numirea MISS ROYAL MODELS ROMANIA 2020 a celei de a 7-a concurente BARBALATA ANY MARY. Juriul care a desemnat castigatoarea, a fost compus din personalitati ale Baniei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.