FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA – Editia a XIII –a

FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA – Editia a XIII –a

4.419
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dorinta de a fi la moda sau de a arata bine nu ocoleste nicio zi. Descopera tendintele fashion ale momentului, cele mai noi colectii de la designeri renumiti si debutanti, prezentari de moda inedite, piese vestimentare must have la evenimentul FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA in 2018!!!Fii in pas cu moda!

Acest concept este unic prin structura sa: in cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in mai multe  orase din Romania se alege cate o concurenta care va participa in marea finala din 5 Mai 2018. Toate concurentele vor sosi in Craiova pe data de 2 Mai 2018 si vor avea parte de un beauty-camp de pregatire pentru marea finala. Editia din 2018 este speciala si pentru ca in juriul consacratului concurs de miss isi face simtita prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre Gianina Corondan una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din Romania.

A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate isi vor prezenta in  premiera colectiile de sezon, iar rezultatul este intr-adevar coplesitor.

Nume recunoscute in lumea modei semneaza piese unicat pentru unul dintre cele mai mari festivaluri de moda din Romania: SONIA TRIFAN, LILIANA LARISA CRACIUN, URBAN KIDS, DOUBLE WOW, GAL’A COUTURE, ELEGANCE, E-TWOW, LC WAIKIKI si S-KARP.

La sectiunea de invitati speciali gasim anul acesta unul din cele mai bune concept de styling din tara TRENDS by ADINA BUZATU care va prezenta o colectie ce va impresiona publicul prezent prin eleganta si rafinament.

Traditia evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA este de a aduce un designer international venit in PREMIERA in Romania, iar anul acesta ne va incanta privirile colectia semnata de CAROLINA GUNA din Spania.

ROYAL MODELS AGENCY in parteneriat cu ELECTROPUTERE PARC organizeaza evenimentul  “FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA” pe data de 5 MAI 2018 in incinta ElectroPutere Parc din Craiova.

Va invitam sa urmariti un regal de frumusete incepand cu orele 18:30 si apoi un after party in Club EVO pentru a serba asa cum se cuvine inca o editie a festivalului de moda de la Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.