FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA … frumusete, eleganta, rafinament...

FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA … frumusete, eleganta, rafinament la Craiova …

4.541
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Luna mai sinonima cu traditia, frumusetea, longevitatea, unicitatea evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA … Dea lungul istoriei pe data de 4 Mai au avut loc evenimente foarte importante si unice prin continut. Prima ceremonie a premiilor Grammy dateaza din 4 mai 1959, un eveniment care si-a pastrat traditia de-a lungul anilor, asa cum FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, care anul acesta a fost la cea de-a XIV-a editie, demonstreaza an de an ca este o traditie in cetatea Baniei.

Sambata, echipa Royal Models Agency a pus in scena deschisa din incinta Electroputere Parc, editia a XIV-a a Festivalului de moda cu noi surprize, ce au incantat atat privirile, cat si simturile.

Cel care a spart gheata cu o colectie desavarsita a fost George Hojbota. Designerul de avangarda a uluit publicul cu o colectie simbolistica, un adevarat pelerinaj vestimentar, ultima tinuta fiind purtata de o balerina ce a defilat pe poante. O poveste despre atractie, feminitate si sex-appeal.

A fost precedata de prima proba a concursului de Miss Royal Models Romania, in care cele 12 concurente au defilat in tinute oferite de Docara. Juriul a fost alcatuit din personalitati ale Craiovei, dintre care o putem mentiona pe Adela Tecuceanu, una din finalistele emisiunii ”Bravo, ai stil!”.

Geanina Bosun, creatoarea brand’ului Gal’a Couture a fost cea care a continuat regalul de moda, punand in scena colectia ”Miresme”, o colectie plina de poezie, de voluptate, imbinand notele clasice cu cele moderne, in dorinta de a atinge echilibru dintre puritate, prospetime si extravaganta.

Momentele ce au urmat cu siguranta au captat atentia domnilor prezenti la eveniment, dat fiind faptul ca a urmat colectia de costume de baie a designerului Gabbi White, o cautatoare de nelinistit cu o dorinta arzatoare de unicitate, apoi festivalul continuand cu proba de costume de baie a celor 12 concurente, oferite de BLD by Exclusive, si cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.

Un paradis in care pana si timpul, in loc sa se scurga, leneveste la soare si bea un cocktail dintr-un pahar cu umbreluta. O insula a carei legenda sporeste pe zi ce trece: CUBA! Dana Lita, creatoarea brandului Urban Kids, a realizat ca in fiecare an un concept inedit pentru defilarea piticilor. Ca in fiecare cei 7 ani de cand pastreaza traditia de a participa la festival, mini modelele au zmuls zambete si aplauze maxime pe tot parcursul defilarii.

In continuare,asa cum au promis organizatorii, ASKA BLAZEJOWSKA din PARIS a adus stilul parizian pe podiumul festivalului de Moda de la Craiova.

A urmat ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de NOELA STYLE, si proba care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2019.

Spectatorii au continuat sa aplaude vesminte cu o pronuntata valenta artistica si cu accentul pus pe linia compozitionala, forma,volum, acordul cromatic si nu in ultimul rand socul vizual, si anume colectia Adinei Constantinescu,“Aria d’Amore”.

Diversitatea este punctul forte al festivalului de moda, asa cum s-a observat si in piesele din colectia Dorya, realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, ce au iesit in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

Ca incheierea regalului de moda sa fie pe masura asteptarilor, Amos Midas a pus in scena o colectie nonconformista, plina de volume si culoare, tinute pentru persoane curajoase.

Evenimentul a luat sfarsit prin numirea celei care a convins juriul ca merita sa poarte timp de un an titlul de Miss Royal Models Romania 2019, si anume Girard Isabelle din Craiova.

Ca totul sa fie fara defect si frumusetea sa domine podiumul, bineinteles ca a fost necesar ca echipe de specialisti in domeniul make-up si hairstyle sa se ocupe de aceste aspecte primordiale in acest domeniu, astfel mentionam echipa de make-up MALU WILZ condusa de Manuela Aida Sandhof, iar partea de hair style a fost asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Toti cei prezenti la eveniment au putut sarbatorii pana la orele diminetii reusita unui eveniment gradios la Club EVO.

 

„De 14 ani reusim sa aducem in cadrul evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA cele mai sonore nume ale modei romanesti dar si internationale pe scena de la Craiova. Putem spune ca, macar pentru o zi, Craiova devina capitala internationala a modei si modelingului. Acest eveniment reprezinta o munca de aproape jumatate de an dar de fiecare data esti mandru cand stii ca ai reusit ceea ce ti-ai propus: sa pui Craiova si designerii romani, celebrii sau debutanti, in fata publicului dornic de frumos. Multumim tuturor pentru implicare si pentru faptul ca am incheiat impreuna inca o editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA” – Tom Cringureanu – General Manager Royal Models Agency

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.