FRUMUSETEA SI RAFINAMENTUL … LA CRAIOVA

FRUMUSETEA SI RAFINAMENTUL … LA CRAIOVA

6.037
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
De cele mai multe ori, în viaţă, limitele sunt impuse de propriile noastre minţi, iar prejudecăţile izvorăsc din necunoaștere. Întotdeauna, dincolo de linia orizontului este partea cea mai frumoasă, acea parte misterioasă pe care o descoperă doar cei care îşi doresc cu adevărat. Aceștia sunt cei care au dat viaţă primului Festival de Modă din Craiova, care anul acesta se afla la a XII-a editie.
FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA este evenimentul organizat la Craiova pe 6 Mai 2017 de Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc.
Pe langa frumusetea feminina care va fi cuprinsa intr-un concurs de Miss, in care 12 tinere modele din diferite orase ale tarii au oportunitatea de a-si prezenta atuurile pentru castigarea marelui titlu care va fi pe masura acestui prestigios eveniment cuprinzand si un inel cu diamante, in a doua parte a festivalului gasim elemente care amintesc de pasărea paradisului, si anume: combinatii coloristice de exceptie, culorile traditionale ale primaverii cu straluciri moderne, toate acestea cuprinse intr-un regal de frumusete prin care creatori de moda consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate isi vor prezenta colectiile avangardiste cu puternice accente fermecatoare.
 Designerii care isi vor prezenta anul acesta cele mai noi colectii sunt: Razvan Ciobanu, Cristina Cernei, Liliana Larisa Craciun, Urban Kids, Yvette Design, Cristian Albu, No by Miss No, Ambra Design by Cristina Iacomi si designerul croat Ksenija Vrbanic cu o experienta de peste 30 de ani si creatoarea propriului brand XD XENIA DESIGN.
Si pentru ca Royal Models Agency ne-a obisnuit cu surprizele, pe masura experientei pe care o are echipa de 12 ani, in juriul consacratului concurs de miss isi face simtita prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre Raluca Badulescu prezenta in juriul emisiunii “Bravo, ai stil!”.
Nu in ultimul rand plecati acasa cu un zambet pe hartie oferit de echipa OAK EVENTS – CABINE FOTO
Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in incinta Electroputere Parc, in data 6 Mai 2017 incepand cu orele 18:30 si apoi un after party in Club Korona pentru a serba asa cum se cuvine inca o editie a FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.