GRATIE SI RAFINAMENT PE PODIUM LA CRAIOVA

GRATIE SI RAFINAMENT PE PODIUM LA CRAIOVA

2.529
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

          Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc au demonstrat, inca o data, pe 28 August 2021 ca seriozitatea si implicarea definesc echipa, cand a pus in scena a XVI – a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA. Festivalul s-a desfasurat in incinta ElectroputereParc Mall incepand cu ora 18:00 cand au inceput sa soseasca invitatii la locul de desfasurare al evenimentului ce se anunta a fi unul gradios.

Evenimentul s-a desfasurat  respectand  toate prevederile legale, astfel tuturor invitatiilor li s-a scanat temperatura cu termomentru non-contact iar toti cei prezenti au fost asezati pe scaune, acestea fiind puse la distanta legala admisa si fiecare a beneficiat de apa.

          Ca rezultat al bunei colaborari dintre Royal Models Agency si Electroputere Parc, evenimentul s-a aratat a fi unul memorabil, captand atentia tuturor spectatorilor, inclusiv persoanelor care erau in trecere, acestea ramanand pe tot parcursul evenimentului pentru a viziona intregul regal de frumusete si creativitate.

           Rolland Toma a deschis, dupa ora 18:30, cea de a XVI-a seara de gala a festivalului din Craiova, pe podiumul montat in ElectroputereParc. Cele sapte prezentari de moda ale serii, imbinate cu frumusetea fetelor ce au participat la concursul Miss Royal Models ROMANIA  au smuls ropote de aplauze de la cele cateva sute de spectatori veniti sa vada pentru a XVI-a oara in Craiova, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.

Regalul de moda a inceput cu invitatul surpriza in PREMIERA in Romania, si anume ROSICA MRSIK din Macedonia , o colectie uimitoare, unde designerul nostru a imbinat modernul cu detalii clasice ce au oferit o nota aparte. Nuantele pastelate moi definesc toate aspectele, iar toate imprimeurile sunt personalizate, captând atmosfera de vis. Cu o mare atentie la detalii, toate piesele vestimentare sunt versatile, trec prin si peste anotimpuri si sunt destinate a fi purtate zi si noapte.

A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de Miss Royal Models Romania ce au defilat in tinute oferite de DOCARA CONF. Concurentele de anul aceste au fost : Seyhan Gabriela Azize din Bucuresti, Toma Isabela din Caracal, Vasia Ionela Maria din Targu Jiu, Iacobuta Bianca Andreea din Iasi, Teletin Aura din Vaslui,  Luiza Dim din Iasi, Andronache Elena Alexandra din Novaci, Bucataru Raluca Denisa din Craiova, Stancu Stefania Luiza din Craiova, Radu Emilia Gratiela din Ploiesti, Stroescu Mihaela Elena din Ploiesti si Paceana Elena Ariana din Craiova. Premiile oferite castigatoarelor au cuprins: ceasuri, parfumuri de lux, tinute vestimentare, book-uri profesioniste, bijuterii, smartphone-uri si nu se termina aici enumerarea, insa trebuie sa marcam faptul ca cea care a fost aleasa de juriu ca fiind castigatoarea concursului, a primit inclusiv un inel cu diamant.

In PREMIERA la un eveniment de moda a urmat colectia URBAN MILITARY by MENTOR care a fost destinată atat femeilor cat si barbatilor care vor să-și exprime latura lor puternică. MENTOR nu inceteaza sa inoveze si investeste timp si resurse importante in perfectionarea manierei de lucru, dintr-o dorinta continua de autodepasire.  Colectia s-a incadrat in trendul economiei durabile si al sustenabilitatii. Astfel, modelele creeate in cadrul colectiei au beneficiat de atuurile materialelor din care au fost confectionate.

Diversitatea este punctul forte al festivalului de moda, asa cum s-a observat si in piesele din colectia Ramonei Draghici, creeatoarea brandului YVETTE DESIGN, realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, ce au iesit in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

 

Momentele ce au urmat cu siguranta au captat atentia domnilor prezenti la eveniment, dat fiind faptul ca a urmat proba de costume de baie a celor 12 concurente, oferite de BLD by Exclusive, si  cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.

A urmat o prezentare atipica de costume medicale, in semn de recunostinta pentru salvatorii din spitale. Colectia ”WonderWink”, pusa in scena de MED TEHNICA, a fost emotionanta, atat pentru spectatori, cat si pentru designeri si modele, acestea din urma simtindu-se onorate sa poarte hainele eroilor din spitale.

Cum au promis organizatorii, UNIVERSITATEA CRAIOVA a prezentat in premiera pe scena unui festival de moda, echipamentele de joc oficiale ale celor mai indragiti jucatori din Cetatea Baniei.

A urmat ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de DiQUEEN, si proba care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2021.

Festivalul a continuat cu o poveste a unui loc plin de iubire, care cu siguranta a dus publicul cu gandul exact unde si-au propus, si anume in Paris. Dana Lita Stancioi, creatoarea brandului URBAN KIDS, a realizat ca in fiecare an un concept inedit pentru defilarea piticilor care au prezentat colectia „Chéri, Chéri”. Simplă, cochetă, dar plină de culoare!

Ca incheierea regalului de moda sa fie pe masura asteptarilor, George Hojbota a pus in scena o colectie desavarsita. Designerul de avangarda a uluit publicul cu o colectie simbolistica, un adevarat pelerinaj vestimentar. Intreaga paleta cromatica s-a aflat sub semnul negrului suveran, adanc, mat, lucios, transparent sau pretios, insotit de accente sublime de rosu, bordo si gri metalic.

Regalul de frumusete s-a incheiat cu marea finala a concursului de frumusete unde craioveanca Stancu Stefania Luiza a convins juriul ca merita sa poarte timp de un an titlul de Miss Royal Models Romania 2021.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.