Încălțăminte la modă pentru femei – o prezentare a articolelor care vor...

Încălțăminte la modă pentru femei – o prezentare a articolelor care vor avea succes vara aceasta

2.930
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Lady in gray suit and beige pumps shoes takes selfie at workplace against white wall.

Vara vine cu o grămadă de provocări și surprize. Am așteptat cu sufletul la gură căldură, pentru a ne bucura de ținute lejere dar și pentru tot ce implică vremea frumoasă, cum ar fi plimbări mai multe în aer liber, petreceri la piscină și seri lungi pe plajă. Orice doamnă și domnișoară dorește să își îmbogățească garderoba atunci când sezonul se schimbă, și să își achiziționeze cele mai la modă articole. și acest lucru este valabil atât pentru îmbrăcăminte cât și pentru încălțăminte.

Ce ținute alegem pentru zilele călduroase de vară?

Ce ne dorim de la zilele de vară, pe lângă distracție și voie bună, este confortul. Și asta obținem cu ajutorul ținutei alese. Vremea caldă de afară ne ajută să obținem ținute frumoase și confortabile. În acest sens trebuie să acordăm atenție materialelor din care sunt fabricate hainele. Acestea trebuie să fie prietenoase cu pielea ta, să permită acesteia să respire și să nu favorizeze transpirația. În materie de încălțăminte lucrurile stau cam la fel. Bineînțeles că vei prefera niște sandale lejere și comode, însă poți foarte bine să ai confort și dacă porți pantofi cu toc gros.

Încălțămintea pe care o alegi trebuie să completeze perfect ținuta și să se potrivească stilului tău. Pentru atunci când mergi la job probabil ținuta aleasă va fi una casual, la care vei purta pantofi sau sandale joase, care vor fi comode pe perioade lungi de timp. Însă atunci când ieși în oraș sau mergi la o petrecere vei putea foarte bine să porți o rochie vaporoasă alături de o pereche de sandale elegante, chiar cu toc. Iar pentru plimbările în parc sau atunci când faci drumeții alături de prietenii tăi, te poți îndrepta către încălțăminte sport confortabilă, sau poți alege chiar niște adidasi cu platformă.

Ținutele pentru plajă – cum diferă ele de ținutele de zi cu zi?

Close up of woman legs in white sneakers on longboard

Concediul și vacanțele la mare sunt cele mai așteptate momente ale verii. Este foarte plăcut atunci când pleci în vacanță, încă de când începi să îți faci bagajul pentru vacanță. Ce vei pune însă în acest bagaj? Știi bine că pe plajă costumul de baie va fi cea mai importantă piesă, însă pe lângă acesta vei avea nevoie de o rochie de plajă, de accesorii precum pălărie sau geantă, și bineînțeles de încălțăminte. Încălțămintea potrivită pentru plajă va fi întotdeauna cea de tipul flip-flops.

Asta nu înseamnă însă că vom exclude sandalele. În plus, bagajul tău de vacanță nu va conține doar articolele pe care le vei purta pe plajă. Pentru că în vacanță se presupune că vei avea multe activități, trebuie să îți iei în bagaj și rochii, unele mai elegante potrivite pentru o cină la un restaurant select, dar și rochii vaporoase de vară, pantaloni scurți și tricouri pentru când vei petrece ziua vizitând diferite obiective sau practicând diferite activități specifice anumitor zone.

Concluzia este că încălțămintea potrivită pentru vară, atât pentru persoanele care își vor petrece vara la birou, cât și pentru cele care vor profita pe deplin și se vor aventura în diferite vacanțe, este cea potrivită fiecărui individ în parte. Acordă atenție materialelor din care aceasta este fabricată, să fie cât mai naturale și să lase piciorul să respire. În afară de asta, ai nevoie ca încălțămintea să fie comodă, astfel încât să nu îți provoace răni sau să te incomodeze.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.