Îngrijirea pielii: de ce aveți nevoie de măști pentru față

Îngrijirea pielii: de ce aveți nevoie de măști pentru față

36.782
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Măștile faciale sunt un ajutor indispensabil. Elementele active conținute în măști stimulează procesele metabolice din celulele epidermei, ceea ce îmbunătățește regenerarea țesuturilor pielii. Într-adevăr, dacă măștile sunt utilizate în combinație cu alte produse cosmetice, atunci un rezultat bun nu va întârzia să apară.

De ce sunt utile măștile faciale? Dacă există probleme precum acnee, pete pigmentare, riduri, puncte negre, exces de sebum sau cearcăne atunci este recomandat să folosiți măști pentru anumite probleme, acestea vor fi cu adevărat eficiente.

 

Lumea măștilor pentru față

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă să folosiți măști, răspunsul nostru este cu siguranță DA! Măștile pentru față sunt îngrijirea perfectă pentru pielea ta. O mască selectată corespunzător va ajuta la curățarea, hidratarea, îndepărtarea strălucirii uleioase și va face porii măriți mai puțin vizibili. Orice tratament facial necesită utilizarea unor produse zilnic sau doar de câteva ori pe săptămână. Veți avea nevoie de măști de 1-2 ori pe săptămână sau în funcție de starea pielii. Principalul lucru este să nu exagerați. În primul rând, să ne dăm seama ce fel de măști  faciale există, deoarece tipul lor depinde de cerințele pielii tale:

  • De gel – potrivite pentru tenul gras, mixt și cu probleme. Sunt mult mai ușoare și nu înfundă porii, lăsând pielea să se simtă mai proaspătă și mai curată. Este mai bine să folosiți astfel de măști vara.
  • Cremoase – sunt o alegere bună pentru cei cu pielea uscată. Aceste măști conțin ingrediente hidratante și hrănitoare care susțin bariera lipidică a pielii.
  • Alginate – mai potrivite pentru pielea obosită, deshidratată sau îmbătrânită.
  • De țesut – sunt opțiunea pentru îngrijirea expres dacă aveți nevoie urgentă de a vă îmbunătăți aspectul pielii.

 

Măștile faciale nu au restricții de gen, deci acest produs este relevant atât pentru femei, cât și pentru bărbați. O gamă largă de măști puteți găsi pe pagina magazinului on line https://makeup.ro/categorys/24088/

 

După funcționalitate există:

  • Măști hidratante – concepute pentru îngrijirea pielii uscate (deshidratate), sensibile, după cum este necesar.
  • Măști purificatoare – concepute pentru curățarea profundă a pielii, aplicate o dată pe săptămână pentru pielea uscată și normală și o dată sau de două ori pe săptămână pentru tenul gras.
  • Măștile cu efect de strângere a porilor și antiinflamatorii -denumirea vorbește de la sine, sunt utilizate pentru îngrijirea tenului gras odată sau de două ori pe săptămână.
  • Măști nutritive – utilizate adesea pentru tenul matur și pentru toate tipurile de piele.
  • Măștile anti age – sunt utilizate și pentru tenul matur și sunt concepute pentru a elimina ridurile.
  • Măști calmante – utilizate pentru pielea sensibilă, frecvența recomandată de aplicare este o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Măști de albire – utilizate pentru îndepărtarea petelor de vârstă, după acnee. Se folosește de 1-2 ori pe săptămână.

Oricare ar fi consistența, cu utilizare regulată, măștile dau rezultate excelente.

Cum să vă pregătiți fața înainte de a utiliza masca: 5 pași

Pasul 1

Pregătiți-vă fața pentru curățare, prindeți – vă părul, astfel încât să nu vă împiedice sau să vă cadă pe față.

Pasul 2

Curățați-vă fața folosind un gel sau o spumă de curățare pentru a îndepărta grăsimea, murdăria sau machiajul. Apoi, ștergeți-vă fața cu un toner calmant, fără alcool.

Pasul 3

Acum aplică masca pe față, evitând zona foarte subțire și delicată din jurul ochilor. Nu ignorați instrucțiunile de utilizare.

Pasul 4

Acum vă puteți relaxa puțin. De obicei, măștile trebuie aplicate timp de aproximativ 10-15 minute. Deși există unele care necesită aproximativ 20-30 de minute de utilizare.

Pasul 5

Îndepărtați masca de pe față. Dacă masca este cremoasă, spălați cu apă din abundență; dacă este o mască de țesut, lăsați pur și simplu reziduurile pe piele pentru a îmbunătăți efectul.

 

Nu ar trebui să respingeți un produs de îngrijire atât de minunat ca măștile, deoarece cu ele pielea dvs. va arăta sănătoasă și odihnită. În plus, îngrijirea pielii feței nu poate fi considerată completă fără măști cosmetice. Aveți grijă de dumneavoastră și rămâneți mereu tânără și frumoasă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    Nu cred ca ati observat sectiunea „Politica” este inchisa din decembrie . Cand guwerneaza penelistii si useristii nu exista stiri politice ! Mucles !

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.