Locuri de muncă în Israel, pentru muncitorii calificați în construcții

Locuri de muncă în Israel, pentru muncitorii calificați în construcții

392
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cetăţenii români pot obţine locuri de muncă în construcţii, în Israel. Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România şi Autoritatea pentru Populație, Emigrare și Frontieră din Israel.

 

Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

 

Persoanele interesate trebuie să aibă calificare/experienţă în meseriile:

•     dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie);

•     fierari – betoniști, îndoirea fierului (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie);

•     zidari – faianțari, acoperirea podelelor și pereților cu faianță (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie);

•     zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit.

 

De asemenea, cei interesați trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

•     să nu fi lucrat anterior în Israel;

•     să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor;

•     să nu aibă cazier judiciar;

•     să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi;

•     să nu sufere de anumite boli cronice.

 

Pentru orice informaţii legate de program, contactaţi consilierii EURES din cadrul agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă. Datele de contact ale acestora le puteţi găsi la adresa : http://www.eures.anofm.ro/contact.php

Persoanele interesate se pot înscrie la agenţia judeţeană pentru ocuparea forţei de muncă sau a municipiului Bucureşti din raza de domiciliu, cu următoarele documente:

– cerere tip;

– declaraţie – tip bilingvă;

– copie Carte de identitate;

– copie Paşaport, dacă au;

– copii ale actelor de studii şi de calificare (toate paginile scrise), dacă au;

– copii ale documentelor care atestă experienţa, vechimea în muncă, dacă au.

 

Informații legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, condiţii de muncă şi de viaţă etc. se găsesc pe pagina web a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă – www.anofm.ro .

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  4087

  Durata maxima de munca in Israel este de 5 ani
  Din pacate a fost respinsa luna trecuta o lege care prevedea ca aceasta perioada de 5 ani sa fie marita.. din pacate pentru romani si din fericirre pentru israelieni care nu prea vor ca sa munceasca mai mult de 5 ani palestinienii la ei in tara.

  V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.