Mituri demontate despre sloturi online

Mituri demontate despre sloturi online

751
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În lumea jucătorilor la păcănele online există numeroase mituri. Cele mai multe sunt răspândite de cei care nu stăpânesc cu adevărat cum funcționează aceste jocuri și încearcă să găsească diverse motive pentru care nu au succes.

Pentru a clarifica încă din start cum funcționează sloturile, e bine să știi că toate jocurile au la bază un sistem ce generează numere aleatorii. Acesta se numește Random Number Generator (RNG), iar pe baza lui este stabilit complet aleatoriu rezultatul final al fiecărei rotiri. Chiar dacă tu pe ecran vezi niște simboluri, în spatele modului se află numere. Alegerea numerelor este strict bazată pe hazard, astfel că oricui îi este imposibil să anticipeze rezultatul următorului spin.

Acum, că am explicat acest lucru, iată câteva dintre cele mai cunoscute mituri care nu au nicio bază reală din universul sloturilor online:

Sloturile care nu oferă câștiguri mult timp îți vor oferi curând o specială de neuitat

Unii jucători continuă să joace chiar și atunci când sunt pe minus, considerând că, dacă nu s-a mai câștigat un premiu mare de mult la un joc, urmează ca acesta să ofere un premiu generos. Ține însă cont că RTP-ul este calculat pentru perioade extrem de lungi și nu se bazează doar pe o sesiune. Doar de noroc depinde dacă ai succes sau nu. La fel de bine poți să câștigi de două ori speciala în 3-4 rotiri însă, la fel de bine, ai putea să nu ai parte de noroc și să nu prinzi o specială minute sau poate chiar ore în șir.

Sloturile la care s-a câștigat recent jackpot-ul nu vor mai acorda câștiguri prea curând

Un alt mit despre sloturi online pe care e posibil să-l fi auzit este acela că, dacă la un joc s-a câștigat jackpot-ul recent, el nu va mai oferi câștiguri mari prea curând. În realitate, jocurile nu sunt limitate de câștigurile pe care să le ofere. Totul depinde de noroc, iar rezultatele sunt aleatorii. Nu există un algoritm care să stabilească așa ceva. Au existat în istoria recentă cazuri în care la un slot s-a câștigat jackpot-ul de mai multe ori în doar câteva zile. Ține însă cont că dacă e vorba despre un slot cu jackpot progresiv, atunci suma se va reseta după ce cineva o va câștiga și va crește pe măsură ce sunt efectuate noi rotiri.

Sloturile online sunt „aranjate”

Acest mit este dezvoltat în special de cei care pierd. În realitate, dacă joci la un cazinou licențiat de ONJN, astfel de idei nu ar trebui să-ți treacă prin cap. Se fac controale stricte, iar niciun operator nu își riscă licența pentru a măslui câteva sloturi. Marja de profit a cazinourilor online este dată strict de avantajul de câteva procente pe care casa îl are la toate jocurile de noroc. E bine să știi că așa cum unii oameni ies pe plus, la fel și alți oameni pierd. Diferența este făcută de noroc la sloturile online. Din acest motiv, niciodată nu trebuie să joci mai mult decât îți poți permite să pierzi.

Sloturile noi oferă șanse de câștig mai mari

Unii oameni consideră că este bine să încerce cele mai noi sloturi pentru că acestea oferă șanse mai mari de câștig, în condițiile în care cazinourile doresc să le promoveze. Este doar un mit, deoarece suma pe care o returnează jucătorilor este stabilită doar de RTP (Return to Player). Sunt sloturi mai vechi care au RTP de peste 98% și jocuri noi care au RTP de 93%. Automat, slotul mai vechi va returna mai mulți bani per total (pe termen lung) jucătorilor decât cel care are un RTP de 93%.

Sursa foto canva.comSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.