O primăvară frumoasă cu Zertifikat cu microsfere ceramice

O primăvară frumoasă cu Zertifikat cu microsfere ceramice

1.205
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăvara este aici și acesta este momentul perfect pentru a vă împrospăta casa cu un nou strat de vopsea. Iar din mii de opțiuni disponibile, alegerea vopselei potrivite este primul, si poate cel mai important pas. De aceea suntem încântați să vă prezentăm Zertifikat cu microsfere ceramice, noua gamă de vopsele lavabile de interior de la Köber.
Zertifikat reprezintă gama de vopsele lavabile deja consacrată, creată de producătorul nemțean Köber.
Aceste produse au fost special concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale pieței premium din România. Zertifikat cu microsfere ceramice nu face excepție și oferă rezistență extraordinară la pete, zgârieturi și acțiuni mecanice. Este alegerea perfectă pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi clădiri de birouri sau spații comerciale.
Iată câteva din avantajele acestui produs cu adevărat special:

Ultralavabilitate.

Compoziția inovatoare pune în evidență proprietățile extraordinare ale microsferelor ceramice. Aceste particule minuscule, realizate din material ceramic, joacă un rol important în durabilitatea și lavabilitatea vopselei. Adăugarea lor permite obținerea unei pelicule dense cu o durată de viață crescută si un indice de lavabilitate excelent.
V-ați intrebat vreodată cum se analizează proprietatea de lavabilitate a unei vopsele? Aceasta analiză este efectuată de organisme omologate de către Uniunea Europeană folosind standardul EN 13300.
Rezistența la spălare se face prin măsurarea pierderii în grosime a peliculei de vopsea după o serie prestabilită de spălări multiple. Astfel o vopsea se poate încadra în una din următoarele categorii distincte:
• Clasa 1 – mai puțin de 5 µm după 200 cicluri de spălare.
• Clasa 2 – între 5 și 20 µm după 200 cicluri de spălare.
• Clasa 3 – între 20 și 70 µm după 200 cicluri de spălare.
• Clasa 4 – mai puțin de 70 µm după 40 cicluri de spălare.
• Clasa 5 – mai mult de 70 µm după 40 cicluri de spălare.
În urma efectuării testului, după 200 de spălări, Zertifikat cu microsfere ceramice a pierdut doar 2.21 µm din grosimea stratului, obținând astfel certificarea de produs Clasa 1. Această proprietate de ultralavabilitate este principalul avantaj al acestui produs în relație cu produsele concurente.

Compoziție inovatoare.

Dar microsferele ceramice nu sunt doar durabile, ci și incredibil de ușoare. Aceasta înseamnă că pot fi adăugate la vopsea fără a-i schimba semnificativ textura sau consistența. Spre deosebire de alte tipuri de aditivi, acestea nu vor face vopseaua mai groasă sau mai greu de aplicat.

Izolare termică suplimentară.

Și, nu în ultimul rând, microsferele ceramice au proprietăți izolante. Când sunt adăugate la vopsea, ele îmbunătățesc proprietățile izolatoare ale peretelui, făcând casa dvs. mai eficientă din punct de vedere energetic și mai confortabilă.
Pe lăngă aspectul funcțional, Zertifikat cu microsfere ceramice este un produs excelent din punct de vedere estetic. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și trei finisaje distincte: lucios, satinat sau mat. Toate acestea permit utilizatorului să creeze interioare cu personalitate, îndrăznețe și dramatice, sau calde și senine. Iată câteva din potențialele culori disponibile:

Dacă plănuiți o renovare a casei sau pur și simplu doriți să vă reîmprospătați spațiul de locuit, Zertifikat cu microsfere ceramice este soluția perfectă. Puteți profita de zilele mai lungi și de vremea mai caldă pentru a vă transforma casa într-un spațiu încântător, curat și primitor. Pentru informații suplimentare vă așteptăm pe site-ul oficial www.kober.ro.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.