Sfaturi care vă pot ajuta cu adevărat să câștigați la sloturi

Sfaturi care vă pot ajuta cu adevărat să câștigați la sloturi

1.462
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doar o mică parte din numeroasele bloguri care oferă sfaturi despre cum să joci la aparate atât online, cât și în cazinourile din lumea reală, sunt utile. După ce am citit un număr de astfel de postări, am selectat zece recomandări care te vor ajuta cu adevărat să învingi la sloturi atât online, cât și offline. Iar cu un bonus rotiri gratuite Mr Bit Casino, nu ai cum să nu fii câștigător!

 

Fiți cu ochii în patru pentru marii pierzători care pleacă

 

Deși ai putea argumenta că majoritatea aparatelor de sloturi din ziua de azi au aceleași cote pe rotire, merită întotdeauna să introduci câțiva lei pentru a vedea dacă aparatul are chef să plătească atunci când vezi că cineva pierde mult la un aparat de sloturi și pleacă. Pentru a vedea dacă persoana a plecat de tot, e suficient să așteptați 5-10 minute pentru a vă asigura că nu este la bar sau la toaletă. După ce v-ați asigurat, e timpul sa încercați să câștigați voi la acel aparat!

 

Nu puneți niciodată prea multe credite la un singur aparat

 

Deși nu se întâmplă întotdeauna, unele jocuri ca la aparate încep să plătească după doar câteva rotiri. Ar putea fi o specială sau, ocazional, chiar și jackpotul! Asigurați-vă că puteți ieși din aparat și treceți la altul dacă se întâmplă acest lucru. Atunci când supraîncărcați aparatul de credit, sunteți obligat să îl folosiți până când toate creditele se termină. Este adevărat că, în cazul sloturilor online, acest lucru nu se întâmplă niciodată. Cu toate acestea, se întâmplă în realitate, în special cu aparatele cu fructe.

 

Pariurile mici înseamnă mai multă distracție

 

Sigur, este seducător să crești mărimea pariului în speranța de a câștiga o sumă considerabilă atunci când vine cea mare, dar dacă păstrezi pariurile la fiecare rotire mici, poți juca mult mai mult timp. Pentru a vă juca corect și a vedea la ce rată pică specială, vă recomand întotdeauna să încercați să vă asigurați că aveți suficient pentru cel puțin 100 de rotiri.

 

Fiți atenți la câștigurile de dinaintea jackpotului

 

Jackpoturile minore sau mari de pe unele sloturi trebuie câștigate înainte de a ajunge la o sumă prestabilită de introducere de monede. Fiți cu ochii în patru pentru acestea, deoarece merită să fiți cu ochii în patru pe propriul aparat și pe cele ale altor jucători care joacă în jurul dumneavoastră. Aceste aparate au frecvent cote predeterminate la plăți pe mici autocolante plasate pe aparat. Dacă acestea pleacă după o mică plată de jackpot, ar merita să profitați de această oportunitate.

Sloturile de cazino sunt cel mai bine jucate dimineața

 

S-ar putea să nu credeți că acest lucru are vreo legătură cu jocurile online, dar chiar are! Să joci dimineața îți poate oferi o șansă mult mai mare de câștig. Da, acest lucru funcționează cel mai bine la sloturile de cazinou reale, dar veți găsi adesea că jackpoturile progresive la sloturile online sunt mult mai mari dimineața decât seara.

 

Nu vă limitați la un singur aparat

 

Majoritatea jucătorilor se angajează în mod obișnuit în acest comportament, totuși, jucând mai mult de un singur joc de slot machine îți va crește șansele de a obține un câștig mai mare. O regulă generală este de a distribui suma totală pe care intenționați să o pariați între patru aparate sau jocuri. În acest fel, puteți juca câte puțin din toate jocurile preferate!

 

Jucați doar sloturi cu jackpot progresiv

 

Problema cu aparatele la care puteți ajusta mărimea pariului este că, în cazul în care câștigați jackpotul, acesta va fi frecvent redus. Cu toate acestea, în cazul aparatelor cu jackpot progresiv, acest lucru este imposibil. Prin urmare, chiar dacă șansele sunt mici, ai putea câștiga marele jackpot la cea mai mică sumă pariată.

 

Concluzie

 

Aceste sfaturi au avut succes pentru un număr mare de jucători, sperăm în acest fel că vor avea și pentru dvs.!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.