SHOW DE MODA si CONCURS DE FRUMUSETE in Cetatea Baniei

SHOW DE MODA si CONCURS DE FRUMUSETE in Cetatea Baniei

5.457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
 Asa cum ne-au obisnui de-a lungul timpului organizatorii evenimentuilui FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, cu cateva zile inaintea evenimentului ne dezvaluie numele si orasele din care vin cele 12 concurente si anume: Bejan Doina si Mirela Ilie – Galati, Canala Daiana – Oradea, Veneticu Liliana – Alexandria, Victoria Tudor si Bianca Udrea – Pitesti, Flori Neagu – Ploiesti, Roxana Constantinescu si Alexandra Marinescu – Craiova, Luiza Popescu si Madalina Parascheva – Targu Jiu, Popa Denisa – Zalau.
Acestia ne-au mai dezvaluit ca anul acesta de partea de make-up se vor ocupa cei de la L’Art Sublime by Suzana Petre, aceasta avand si o scoala de machiaj si fiind intr-o ascensiune in ultima perioada.
Partea de hair style va asigurata de aceeasi echipa ca si in anii precedent si anume BES ROMANIA, care anul acesta promit sa ne arate niste coafuri iesite din tipar.
Si cum tot am vorbit despre participantele la concursul de miss, am aflat de la organizatori ca la fel ca si in anii trecuti toate concurentele vor avea parte de premii din cele mai variate: produse cosmetice de lux, articole vestimantare, telefoane mobile, excursii, book-uri profesioniste, contracte de modeling dar si premii marcate cu diamante.  
Royal Models Agency, în cea de a doua secţiune, va prezinta un regal de eleganţă şi rafinament prin care creatori de modă consacrati şi debutanţi, alături de invitaţi din străinătat, îşi vor prezenta colecţiile avangardiste cu puternice accente fermecătoare.
Christian Albu, iubeste fiecare etapa a muncii sale si se lasa inspirit de curentul neoclasicismului, curent care improspateaza stilul classic prin rafinament si delicatete.
No by Miss No, face diferenta prin personalizarea camasilor fata de cele obisnuite prin ceea ce se pot aplica suplimentar.
Urban Kids, anul acesta se concentreaza pe texture diverse, material fluide, broderii, print-uri orientale.
Yvette Design, anul acesta vine cu o colectie realizata dupa gusturile ei si poarta numele de “Manhatten”.
XD Xenia Design by Ksenija Vrbanic, ne prezinta colectia de primavera-vara 2017, o colectie in nuante luminoase si intunecate. Denumita “Asphalt Shades”, colectia vizeaza femeia puternica.
Razvan Ciobanu, recunoscut pentru calitatea si eleganga creatiilor, tinute de seara, acesta lanseaza la Craiova o colectie de senzatie in stilul caracteristic.
Ambra Design by Cristina Iacomi, pasionata de moda, design si picture, prin tinutele create vrea sa exprime ceea ce suntem si ceea ce simtim.
Cristina Cernei, este un designer roman cu o adevarata pasiune pentru arta si incearca sa vina cu ceva nou de fiecare data.
Liliana Larisa Craciun, vine cu colectia numita “DRUMUL MELCILOR”, ce vrea sa reprezinte o intoarcere la radacine, metaphoric vorbind.
„Vă aşteptăm pe 6 Mai 2017, începând cu ora 18.30, în incinta Electroputere Parc să savurăm împreună un regal de frumuseţe în care tendinţele sezonului următor sunt ridicate la nivelul de artă, printr-un show incendiar marca Royal Models Agency in cadrul evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA – Ediţia a XII-a“, a spus Minune Mircea, executive manager Royal Models Agency.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.