Sugestii pentru a câștiga la sloturi

Sugestii pentru a câștiga la sloturi

2.581
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Orice persoană care participă la jocuri de noroc își dorește o rată de câștig cât mai mare. Distracția trebuie să fie completată de profit, altfel nu mai ai aceeași satisfacție la finalul unei runde de gambling.

 

În mod cert, amatorii de sloturi se întreabă cum și ce pot face pentru a învinge aparatele de păcănele ca să câștige cât mai des. Fiind jocuri bazate în cea mai mare măsură pe noroc, este destul de greu să pui în aplicare niște strategii clare, dar nu este imposibil să câștigi. Există anumite aspecte de care poți să ții cont pentru a-ți spori șansele de câștig atunci când joci la sloturi.

 

Din păcate nu există o formulă secretă sau un “cheat code” care să îți permită să câștigi de fiecare dată și să te îmbogățești peste noapte. Dacă ți-a trecut prin cap să încerci să te “iei la trântă” cu sistemul informatic din spatele sloturilor, trebuie să renunți imediat la această idee pentru că este ilegal să “spargi” codul pe baza căruia a fost creat orice joc de păcănele.

 

Există, din fericire, alte modalități legale de a câștiga la sloturi de cele mai multe ori și vei afla în continuare care sunt acestea. După ce te vei familiariza cu metodele care te ajută să câștigi, le poți pune în aplicare la jocul de păcănele Burning Hot, pe care îl găsești atât pe site-urile cazinourilor online cât și pe platformele care îți permit să joci gratis.

Aparatele cu sloturi explicate

 

Mai întâi este recomandat să înțelegi cum funcționează sloturile. O mai bună înțelegere a unui joc te face să fii stăpân pe tine.

 

Sloturile mecanice sunt învechite și au dispărut aproape în totalitate. Doar câteva au mai rămas câteva în Las Vegas și alte cazinouri din întreaga lume.

 

Acum, aparatele de sloturi sunt electronice. Acestea conțin algoritmi care generează milioane de numere pe secundă. Când apeși butonul de rotire, unul dintre aceste numere este selectat și, dacă este asociat cu o plată, câștigi. Acum îți este mai clar de ce nu poți manipula aparatele de păcănele.

 

Ar putea dura chiar și un milion de rotiri înainte ca cineva să câștige sau să câștige de trei ori la rând. La sloturi, totul depinde de algoritm și totul se bazează pe generatoare de numere aleatorii.

 

Generatoarele de numere aleatorii controlează atât aparatele de slot online, cât și cele din cazinourile terestre.

Cum să câștigi la sloturi

 

Există câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi metodic pentru a-ți spori șansele de câștig la păcănele.

 

Prima dată îți alegi tipul de slot pe care vrei să îl joci: unul obișnuit sau unul cu jackpot progresiv. Apoi, înțelegi cum se face plata în cazul jocului pe care l-ai ales. Faci acest lucru uitându-te la informațiile despre joc. În al treilea pas, cauți sloturi cu bonusuri. Toate acestea sunt elemente care îți cresc șansele de a ajunge pe profit.

 

Fiecare aparat de păcănele are un RTP (Return to Player). Acesta este un procent care îți spune câți bani returnează jucătorilor slotul. Dacă o mașină de sloturi are un RTP de 96%, atunci poate și va plăti înapoi 96 lei din fiecare 100 lei jucați de jucător. Aceasta nu înseamnă că de fiecare dată când joci 100 lei primești înapoi 96 lei ci înseamnă că aparatul returnează acest procent tuturor celor care joacă slotul. Aceasta include mici câștiguri, precum și jackpot-uri.

 

Sloturile cu jackpot-uri mai mari, în special jackpot-urile progresive, au un RTP mai scăzut. Acestea merg până la 91% în comparație cu un slot ca Starburst, care are 96%.

 

De obicei, este mai bine să joci sloturi RTP mare cu jackpot-uri mai mici, deoarece șansele de a câștiga un jackpot progresiv sunt destul de mici.

 

Cea mai bună șansă de a câștiga o reprezintă jocurile cu sloturi care au caracteristici excelente, cum ar fi: rotiri gratuite, multiplicatori și role în cascadă, o mare varietate de bonusuri etc.

Rotirile gratuite

 

Acestea se acordă de obicei sub forma de bonus și se declanșează de obicei atunci când atingi trei sau mai multe simboluri Scatter pe role. Unele cazinouri oferă un număr limitat de rotiri gratuite la anumite jocuri, în timp ce altele (mai rar) promovează un număr de rotiri suplimentare nenumărate.

 

Când funcția de rotiri gratuite este activată, pariul actual rămâne. Așadar, dacă nu se declanșează după aproximativ douăzeci de rotiri, este bine să-ți ridici valoarea pariului în așteptare. Trebuie să se declanșeze în cele din urmă.

 

Multiplicatorii pot face parte din jocul de bază sau pot face parte din caracteristicile bonus. De exemplu, o funcție de rotiri gratuite poate avea un multiplicator. Un câștig mare cu un multiplicator de 3x poate fi la fel de bun ca un jackpot.

 

Mulinetele în cascadă se referă la situația când câștigi și simbolurile dispar, iar altele noi le iau locul. Acest lucru se întâmplă după fiecare victorie. Unele sloturi online chiar amestecă Cascading Reels cu Multipliers. Cu cât câștigi mai mult, cu atât multiplicatorul este mai bun.

Concluzie

Deși în cazul sloturilor nu există strategii bine puse la punct din cauză că sunt jocuri bazate doar pe noroc, merită să încerci sfaturile enumerate mai sus. În mod sigur șansele tale de câștig vor crește și te vei simți mai încrezător când vei observa că ieși pe profit mai des decât te-ai fi așteptat.

 

Ia în calcul să nu joci sume foarte mari care să fie peste limita bugetului tău pentru că păcănelele sunt jocuri care îți răpesc rapid autocontrolul. Sunt dinamice, ușor de înțeles, au tematici diverse, o coloană sonoră antrenantă, toate acestea fiind elemente care te țin în joc pentru o perioadă lungă de timp.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.