DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În curând va demara în Craiova o nouã sesiune a cursului de Make-up basic deluxe, curs susţinut de formatorul Adrian Ţigmeanu.

Adrian Ţigmeanu, MakeUp artist în cadrul Profesional New Consult, ambasador în România al brand-ului Affect, produse cosmetice premium, trainer atestat cu activitate de peste 8 ani în domeniul beauty, cu activitate intensã atât în cadrul salonului propriu dar şi în cadrul firmei Profesional New Consult, unde a susţinut cursuri pentru cei care doresc sã se iniţieze în tainele machiajului, cãrora le-a insuflat tehnicile moderne de lucru, cele mai noi tendinţe în domeniu, precum şi pasiunea pentru makeup si pentru frumos.

Cursul este acreditat şi se desfãşoarã în sãlile de curs puse la dispoziţie de firma organizatoare, pentru sesiunea urmãtoare locurile fiind limitate, aşadar, cei care doresc sã cunoascã mai multe despre tehnicile realizãrii unui machiaj perfect trebuie sã se grãbeascã pentru a prinde un loc.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm.

De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate. LOCURILE SUNT LIMITATE !!!

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

email : craiova@profesionalnewconsult.ro,

telefoane : 0740.770.771, 0765.190.00, 0745.490.490

sau la sediul Profesional New Consult, Craiova, la urmãtoarele coordonate : bulevard Decebal, nr.102, blN10, sc.2, camera 2, Parter (lângã centrul comercial SUCPI, vizavi de ElectroputereParc Mall)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

 

Curs Stilist Protezist Unghii ;

Curs Coafor ;

Curs Frizerie ;

Curs Manichiurã Pedichiurã .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.