Una dintre cele mai mari platforme de schimb criptomonede implineste 5 ani...

Una dintre cele mai mari platforme de schimb criptomonede implineste 5 ani de la infiintare si depaseste astfel pragul de start up

1.890
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Platforma de tranzactionare TOKERO implineste 5 ani de activitate pe 29 iunie 2022 si astfel depaseste pragul de start-up cu o echipa de peste 20 de angajati si cu peste 39.000 de clienti. Este primul proiect de acest tip care are o componenta educationala incorporata si care aliniaza Romania la nivel global in ceea ce priveste experienta utilizatorului, viteza de tranzactionare, siguranta si listarea produselor. Misiunea TOKERO este de a oferi utilizatorilor o multitudine de oportunitati pentru a atinge libertatea financiara, prin diferite tipuri de investitii.

Toata povestea TOKERO a inceput cu doar 2 oameni, Marius Morra – cu o experienta de peste 10 ani in antreprenoriat si consultanta de business si Sabin Simionescu, unul dintre cei mai buni programatori de business din Romania, cu o vasta experienta in Web, Crypto si Blockchain, care au vazut o oportunitate in domeniul criptomonedelor pentru a dezvolta un business pe termen lung.

Cateva lucruri notabile in cei 5 ani de activitate:

  • TOKERO a fost lansat în martie 2018 sub denumirea de LDV Bank si a crescut constant încă de la început devenind în acest moment unul dintre liderii pieței din România.
  • În iunie 2020 a fost primul Exchange din România care a listat Elrond (EGLD), un proiect românesc ajuns la nivel global cu prezență constantă în top 50 com.
  • În octombrie 2020 a devenit primul Exchange din România care a lansat o platformă educațională – ro. Recent lansata si international myfirstcryptocurrency.com.
  • În mai 2021 au reușit să atraga prima rundă de investiții cu investitori importanți, precum Cristian Onețiu (fost jurat la Imperiul Leilor ProTV), Răzvan Munteanu (cofondator Stakeborg) și Avi Cicirean (Brand Minds). Cu această ocazie, printr-o campanie de rebranding, LDV Exchange a devenit TOKERO.
  • În septembrie 2021, alături de partenerii de la Crypto Compare au reușit să-l aduca în România la un meet-up cu comunitatea lor pe nimeni altul decât Vitalik Buterin, co-fondatorul Ethereum.
  • În ultimele luni au strâns în campanii de pre-sale peste 2 milioane de USDT pentru 3 proiecte: AI, WAM și BH Network.

Pentru a imortaliza momentul, echipa TOKERO le-a organizat celor doi fondatori: Marius Morra si Sabin Simionescu, o petrecere surpriza care se intersecteaza si cu ziua de nastere a CEO-ului Marius Morra ce a indeplinit frumoasa varsta de 37 de ani.

Ce are de oferit TOKERO, facand-o cea mai noua si inovatoare platforma de schimb din Romania:

  1. Este o platforma intuitiva, cu o interfata simpla si usor de accesat, lucru benefic pentru cei mai putin experiementati in domeniu. Designul a fost conceput astfel incat orice utilizator sa poata invata sa foloseasca sistemul digital pentru a trazactiona intr-un timp foarte scurt
    2. Are viteza pentru fluxurile si operatiunile sale
    3. Listare regulata a celor mai promitatoare proiecte de crypto
    4. Serviciu foarte prompt pentru clienti – disponibilitate, transparenta si deschidere in comunicarea cu clientii pentru orice serviciu
    5. Procea roguros de selecie si listarea a monedelor digitale
    6. Dezvoltarea si integrarea unui proiect educational in domeniul crypto – primacriptomoneda.ro. Lansata recent si international myfirstcryptocurrency.com
    7. Posibilitatea de creare conturi Corporate


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.