GoldenTowns este un simulator economic, politic si militar in care aurul virtual poate fi schimbat in bani reali. Jocul se bazeaza pe o lucrare publicata de Dl. Vlad Cristian (CEO ANNO1777 Labs) in 2011, care descrie un sistem economic in care cantitatea de aur virtuala este fixa si acoperita 100% de aur real. In GoldenTowns exista 100.000 monezi GTC (Coins) care este distribuita treptat, intr-un ritm constant catre jucatori.
Pentru a intelege cum functioneaza economia jocului si cum iti poti maximiza profitul trebuie sa treci in revista mecanismele esentiale. Materiile prime si extractia lor reprezinta una din cele mai importante aspecte dar materiile prime sunt extrase utilizand forta de munca iar forta de munca are nevoie de case si servicii care la randul lor consuma materii prime. Capitolul Mecanismele Jocului te va ajuta sa intelegi care sunt bazele economice, indicatorii principali si ce trebuie sa faci pentru a te dezvolta mai repede.
Jocul este foarte complex si bine gandit, un mare ajutor va poate fi Help-ul care este tradus si cateva articole gratuite din Presa. Va recomand sa va apucati de jucat...
LInkul de pe care puteti sa va inregistrati www.goldentowns.com?i=29094