Domnule Admin


 1. #1
  Junior runner87's Avatar runner87 este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  08-06-2014
  Varsta
  31
  Sex
  M
  Mesaje
  56
  Mesaje bazar
  61
  Putere Reputatie
  11
  Reputatie
  34
  Puncte CF
  0.0

  Domnule Admin

  Buna ziua. as dori sa va aduc la cunostinta un abuz facut de un anunt despre un tel nokia unde am indraznit sa i cer poze reale cu produsul pe care l vinde si uitati ce mi-a raspuns si daca este normal? Posted by runner87 View Post ce i-am cerut si cred ca este ceva normal:
  ....bine ar fi sa pui poze cum arata el acum in momentul acesta! nu cum arata o data sau este nou?......
  Raspunsul lui... Ce-ar fi daca esti atat de interesat sa-l vezi personal si sa nu mai ceri atatea detalii ? Pozele sunt pentru identificarea modelului precum si specificatiile tehnice din link si nu pentru imaginea in sine pentru vanzare ! In fond e un tel care nu se mai fabrica de ceva ani de zile deci NU are cum sa fie NOU , nuu ??
  Comentariu inutil al lui runner87 - in consecinta telefonul este disponibil in continuare in conditiile primului post ! Va rog Frumos sa faceti ceva in privinta aceasta,va multumesc anticipat...

 2. #2
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  20,495
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  131
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:
  Buna ziua,

  Folositi butonul de "Report Post” pentru a semnala moderatorilor situaţiile când se încalcă Regulamentul si in cel mai scurt timp posibil se vor lua masurile necesare.

  Deasemenea va rog sa cititi urmatoarele:

  14. In cadrul sectiunii de Mica Publicitate sunt interzise comentarii pozitive si/sau negative privind marfa sau pe cel care o comecializeaza (de genul “pretul este foarte mare”, “bafta la vanzare”), recomandari la adresa autorului anuntului de genul (“este de treaba, serios, neserios, tepar etc”) sau altfel de comentarii care nu fac obiectul anuntului (offtopic), iar in functie de continutul mesajului vor fi sanctionate ca atare. Pentru aprecieri/neaprecieri va rugam sa folositi functia “Recomandare Afacerist”.

  24. Echipa CraiovaForum nu-si asuma raspunderea pentru eventualele daune sau neplaceri pricinuite prin tranzactiile din cadrul sectiunii Mica Publicitate.
  O zi buna va doresc si nu ezitati sa ne contactati in cazul in care mai aveti nelamuriri.

  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: