Luati Masuri


  1. #1
    Newcomer alexandru86's Avatar alexandru86 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-09-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    44
    Mesaje bazar
    218
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    31.0

    Exclamation Luati Masuri

    Am o problema cu un tip care face oferta mai mare decat ultimul pret al meu si care tot face misto de masina mea, ca e prea scumpa, ca e cu bube, desi NU a vazuto. http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...-a-495479.html
    inainte postasem
    Citat Mesaj iniţiat de alexandru86 Vezi mesajele
    3850euro
    iar apoi vine el si posteaza

    Citat Mesaj iniţiat de dinculescu Vezi mesajele
    VINO VERIFICO LA ORI CE SERVICE SAU REPREZENTANTA VREI TU SI DACA MASINA NU ESTE INTRADEVAR IN STARE PERFECTA ,I-TI PLATESC EU DERANJUL!!3900 E SA NU FIU OFF TOPIC!
    tot el mai jos, dupa ce i-am spus sa vina sa o vada si discutam

    Citat Mesaj iniţiat de dinculescu Vezi mesajele
    ofer 3500e! in primul rind tu m-ai sunat pe mine nu eu pe tine,ziceai ca vii miercurea in Craiova sa o vezi pe a mea,ti-am zis sa vii cu masina ta si ai zis ca nu poti veni cu masina.Oare de ce?!!! E defecta cumva,in afara de parbrizul ala crapat mai are cumva si alte bubite?!!!
    Referitor la masina lui din topicul urmator http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...ml#post3506262 el face bumping en-gross si en-details, fara nici o jena, adunati minusurile lui si pretul pe care il pune dupa ce tot scade cu bumping.

  2. #2
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:

    Exclamation

    Pentru aceste probleme cel mai simplu e sa folosesti functia " Report Post " .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,293
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    rezolvat, data viitoare foloseste report post.
    Cut me off at the knees and call me tripod.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: