nedumerire - sectiunea oferta locurilor de munca


  1. #1
    Fan Stiinta spider's Avatar spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,049
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1909
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:

    Exclamation nedumerire - sectiunea oferta locurilor de munca

    Am o mare nedumerire ( si nu sunt singurul user ) in ceea ce priveste sectiunea oferta locurilor de muca: de o buna perioada de vreme apar posturi care pur si simplu sfideaza prostia, aici ma refer la cele de genul : angajez operator calc iar anuntul este de genul : da click aici si castigi 10 $ pe zi etc, stiti si voi despre ce este vorba si vreau in primul rand sa va ganditi la dezavantajele pe care toti pe au ca vad aceste posturi : firmele care vor cu adevarat sa angajeze nu vor da o mare credibilitate prin faptul ca anuntul lor se va regasi alaturi de alte ineptii din genul celor de mai sus. A angaja pe cineva inseamna in primul rand a remunera persoana respectiva pentru activitatea depusa si de a avea anumite drepturi si obligatii unele stabilite de legislatia in vigoare cum ar cartea de munca etc, nu abertatii de genul Cum am reusit sa fac 25$ zilnic cu doar 5 minute munca? Fa si tu!, Afacere pe timp de Criza, incearca un part-time fara nici o investitie etc etc posturi care pe mine practic ma uimesc insa ma uimeste si mai mult faptul ca totusi nimeni nu le sterge, deci ma repet: de ce lasati asemenea mizerii de anunturi acolo?
    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.

  2. #2
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de spider Vezi mesajele
    posturi care pe mine practic ma uimesc insa ma uimeste si mai mult faptul ca totusi nimeni nu le sterge, deci ma repet: de ce lasati asemenea mizerii de anunturi acolo?
    folosește funcția report post și cineva o să se ocupe in cel mai scurt timp!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: