Post nefondat stergeti va rog sau redenumiti


  1. #1
    0-day Member virgilvada reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-06-2011
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    0.0

    Post nefondat stergeti va rog sau redenumiti

    Salut eu o sa fiu scurt cineva a postat pe forum la dumneavostra grabit si a scris ca sunt tepar dar de fapt m-a asociat cu un tepar iar noi suntem persoane diferite eu am id virgilvada iar ala are baiatul 00 nu inteleg de ce au asociat si au postat ca sunt eu tepat.
    Scurta relatare a situatiei cineva a luat dropuri de la mine dar si de la jucausii omul nu mai stia de la care baga dropuri mai multe si imi cerea sa ii dau ip de pe care dau dropuri era clar ca nu ii dau ip ca sa nu ma expun la un flood dar avea serverul pliin numai ca nu stia de la cine pun aici link ca sa vedeti si va rog sa il stergeti pentru ca e mincinos Teapa redirecte hostate de la heker.eu (virgilvada)!!! multumesc sper ca cineva sa ia atitudine si sa banati va rog acel user sa numai scrie fara sa gandeasca si cu litere de 10 cm!!! Multumesc!

  2. #2
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Pai ori nu ai legatura ori ai ca nu inteleg.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: