Straniile coincidente dintre vietile a 2 presedinti americani


  1. #1
    Scientist Straniile coincidente dintre vietile a 2 presedinti americani SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,577
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:

    Straniile coincidente dintre vietile a 2 presedinti americani

    Intimplator sau nu - desi se spune ca nimic nu este intimplator in viata unui om -, intre destinele a 2 presedinti americani, a caror viata si activitate s-au desfasurat la distanta de 100 de ani, exista izbitoare asemanari. Din larga paleta de coincidente, spicuim doar citeva, destul de socante, invaluite pina in ziua de azi intr-un total mister. Ce li s-a intimplat presedintilor Abraham Lincoln, asasinat in 1865, si lui John Fitzgerald Kennedy, asasinat in anul 1963, este uimitor. Anterior mandatului prezidential, ambii au fost membri ai Congresului american, Lincoln ales in anul 1846, iar Kennedy, in anul 1946. Ca presedinte al SUA, Lincoln a fost ales in anul 1860, in 6 noiembrie, iar Kennedy in 1960, in 8 noiembrie. Amindoi si-au sfirsit cariera in urma unor atentate, impuscati intr-o zi de vineri. Ambii presedinti au fost impuscati in cap, atentatorii fiind stingaci. In momentul atentatelor (Lincoln a fost ucis intr-un teatru, iar Kennedy, intr-o masina deschisa, pe strada), ambii presedinti erau insotiti de partenerele lor de viata, care n-au avut nimic de suferit. La cirma SUA, dupa asasinarea lor, presedintii care i-au inlocuit purtau acelasi nume de familie si erau nascuti la diferenta exacta de 100 de ani. Andrew Johnson, urmasul lui Lincoln, nascut in 1808, iar urmasul lui Kennedy, Lindon Johnson, nascut in 1908. Ambii urmasi fusesera vicepresedinti si proveneau din sudul SUA, locul de plecare a Razboiului de Secesiune. In fine – dar seria coincidentelor nu se sfirseste aici – dupa moartea celor 2 Johnson, s-a vorbit de implicarea lor, prin Serviciile Secrete americane, in lichidarea antecesorilor lor. Si, ce-i mai de neinteles, nici pina in ziua de azi nu s-a facut deplina lumina in privinta acelor atentate, arhivele secrete fiind inca bine pazite. Si e vorba de tara care se pretinde a fi cea mai democratica de pe mapamond!
    Last edited by Mad_Plant; 21-04-2006 at 18:18.

  2. #2
    Mintrubber Pacha_Man's Avatar Pacha_Man reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    The crackhouse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    420
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    da, faza e veche, legata de nu stiu ce blestem indian, sau ceva de genu asta, si presedintii erau asasinati o data la 30 sau 40 de ani.
    au murit 7 presedinti asa, al 8-lea, parca nixon, a suferit o tentativa nereusita si se zice ca blestemul a fost rupt de el.

    of course, all of this is bullshit.
    "Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
    Damn weed!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: