Suplimente proteice MET-Rx Super Joint Guard


  1. #1
    Newcomer grati a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    24-12-2009
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    20.0

    Suplimente proteice MET-Rx Super Joint Guard

    STOC DISPONIBIL !!!
    SPRIJINA MOBILITATEA Super joint guard este un supliment special facut ca sa mentina starea de sanatate a sportivilor. Creat impreuna cu echipa medicala de la FC Bolton Wanderers combina nutrienti ca glucozamina, condroitin , omega 3
    Glucozamina- este o substanta naturala care care se gaseste in cartilagiile de la incheieturile corpului. Subtierea cartilajelor poate fi o problema pentru atleti din cauza presiunii din timpul antrenamentelor.
    Condroitinul -este o substanta naturala care joaca un rol important in mentinerea structurii tesuturilor, si un component important al cartilajului.
    Omega 3, 6 si 9 -numeroase studii asupra acestui grup de acizi grasi au aratat ca joaca un rol important asupra sanatatii incheieturilor si a intregului organism.
    Acidul hialuronic -este o substanta care se gaseste in lichidul sinovial de la articulatii, ajutand la lubrifierea acestora.
    MSM -este un component organic natural ce se gaseste in aproape toate organismele vii, fiind vitala in formarea keratinei si colagenului, care la randul lor dau flexibilitate si forta muschilor si oaselor.
    Pret: 58 lei

    Arata datele de contact

    Suplimente proteice MET-Rx Super Joint Guard Fisiere atasate joint.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: