Craiova: A inceput marsul Sindicatului Cadrelor Militare

Craiova: A inceput marsul Sindicatului Cadrelor Militare

1.350
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Craiova este în plină desfăşurare protestul organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate şi în Retragere.

Manifestarea a început cu un marş, cu plecare de la Clubul Electroputere, pe ruta Calea Bucureşti – strada A.I. Cuza – Piaţa “Mihai Viteazul”, unde protestatarii vor continua cu un miting. Alături de membrii militarilor în rezervă au venit mai mulţi mambri ai USL, precum şi câteva grupuri de tineri.

Principalele obiective pe care le are mişcarea vor fi: demisia preşedintelui Băsescu şi a actualului Guvern, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a forma un nou Guvern, în vederea organizării alegerilor anticipate, şi depolitizarea Curţii Constituţionale şi a celorlalte instituţii ale statului.

Principalele artere ale Craiovei sunt blocate, la această oră, din cauza protestatarilor. Câteva sute de manifestanţi sunt pe străzi. Peste 100 de jandarmi au fost mobilizaţi.

Puteti urmari live ce se intampla in Piata Mihai Viteazu din Craiova

 

Revenim cu detalii.

Ora 15.15 Oamenii scandează „Jos Băsescu“, „Libertate“ şi au afişat un banner pe care scrie: „Ne cerem scuze că n-am murit în ’89“

Ora 15.00 Aproximativ 300 de protestatari s-au reunit la Club Electroputere şi se pregătesc să plece spre Piaţa Prefecturii.

Ora 15:51 Protestatarii au ajuns in Piata Mihai Viteazu

Ora 16:30 In piata sunt prezenti peste 400 de oameni. Deocamdata nu s-au semnalat incidente.
Un lider al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, filiala 1 Craiova, face apel la jandarmi să respecte jurământul militar şi să utilizeze calitatea pe care o au pentru apărarea democraţiei, fără să facă exces de zel. În continuare, se strigă: „Jos Băsescu“, „Jos dictatura“ şi „Veniţi cu noi“.

Reamintim ca mitingul are autorizatie.

Ora 17:00 Peste 1000 de oameni se afla prezenti in piata Mihai Viteazu



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2008
    Mesaje
    17

    Eu zic ca mai mult de 300 nu sunt acolo in piata, poate nu apreciez eu foarte bine, dar 1000 nu sunt in niciun caz…

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     06-06-2007
    Mesaje
    391

    eu zic ca sunt circa 7-800

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4696

    Da, nu au fost foarte multi!

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    15

    iar numarati si voi ca jandarmii??? cand sunt 20.000 ei zic ca sunt 5.000 …. nu or fi fost 1000, dar un lucru e cert …de cand au inceput mitingurile nu cred ca au fost vreodata mai multi oameni in piata prefecturii … asa ca a fost un pas …

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    43

    Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis ! Nu renuntati !

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.