Sistem de detectare stare şi de afişare
-Temperatura: permite monitorizarea temperaturii sistemului pentru a împiedica distrugerea acestuia din cauza procesorului sau a supraîncălzirii placii de baza.
-Voltage: permite monitorizarea de diverse tensiuni ale PC-ului in scopul asigurarii alimentarii cu energie electrică în limite.
-Diagnostic Startup: Permite detectarea de probleme în timpul procesului de pornire.
-System Frecventa de lucru: Permite afişarea FSB actuale, CPU şi frecvenţa de memorie.
-Fan-System Rotation Afişează: permite monitorizarea de viteze de rotaţie ventilatoarelor pentru a determina dacă sistemul de ventilatie - racire funcţionează corespunzător sau în limitele stabilite.

Acesta este un produs excelent pentru Tweakers sau orice persoană care îi place să păstreze “un ochi” cu privire la statutul calculatorului sau. IPanel furnizează informaţii de la placa dvs. de bază, cum ar fi statutul de startup; CPU, FSB şi frecvenţa de memorie, procesor, sursa de alimentare şi Şasiu viteza ventilatorului; CPU, sursa de alimentare şi de temperatură a plăcii de bază, precum şi CPU, 3.3 şi 5 tensiune. De asemenea, 5 taste - hot, 1 pentru programul dvs. de e-mail, 1 pentru www şi 2, care sunt configurabile de utilizator să aibă o privire mai atentă!

Pret. 90 RON;

Arata datele de contact